Κορυφαία συνάντηση στο Sigmalive.com

Το μεγαλύτερο portal της Κύπρου συναντά το μεγαλύτερο οικονομικό portal της Ελλάδας το Capital.gr, σε μια δυναμική συνεργασία μέσω του capital.com.cy και σας μεταφέρει με εγκυρότητα και αξιοπιστία νέα από τις αγορές, τις επιχειρήσεις και την οικονομία.

Από σήμερα

στις οθόνες σας, σε συνεργασία με το Sigmalive, η Κυπριακή έκδοση του capital.gr, του μεγαλύτερου οικονομικού site στην Ελλάδα με πάνω από 2.000.000 μοναδικούς χρήστες.

Με άρθρα γνώμης με την αξιοπιστία των δημοσιογράφων και των συνεργατών, με τις εγκυρότερες αναλύσεις για τα οικονομικά δρώμενα,

καθώς και αποκλειστικές συνεργασίες με τους μεγαλύτερους Οργανισμούς και Μέσα Ενημέρωσης σε παγκόσμιο επίπεδο όπως το Bloomberg και το Deutsche Welle.

Μετάδοση της συνεδρίασης του Χ.Α σε πραγματικό χρόνο καθώς και εργαλεία παρακολούθησης επενδύσεων. Μετάδοση τιμών της Wall Street και των διεθνών αγορών.

Ειδικά επιλεγμένοι δημοσιογράφοι ασχολούνται καθημερινά και καθ’ όλο το 24ωρο με τα social media (twitter, facebook) ώστε τα άρθρα να διαβάζονται από χιλιάδες επιπλέον χρήστες.

Η ιστοσελίδα του capital.com.cy απευθύνεται στο τμήμα του πληθυσμού με το ανώτατο πνευματικό επίπεδο και στο δυναμικότερο target group ηλικίας 30 – 55 ετών, έχοντας μια συγκεκριμένη φιλοσοφία: Ο χρήστης πρέπει να βρει να διαβάσει άρθρα που θα τον ενημερώσουν όλο το 24ωρο αλλά παράλληλα θα τον κάνουν πιο «πλούσιο» σε γνώση και σε κριτική σκέψη.

Επισκεφθείτε το www.capital.com.cy για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις οικονομικές ειδήσεις. Μετάβαση στην ιστοσελίδα μπορείτε να έχετε επίσης μέσω των επιλογών του κεντρικού μενού του sigmalive.com αλλά και απευθείας απ’ το capital.sigmalive.com.

Βρείτε επίσης το Capital.com.cy στα Social Media:

twitter.com/capitalcyfacebook.com/capital.com.cy
Keywords
Τυχαία Θέματα