Κορωνοϊός: Επαναληπτικός έλεγχος για 400 επαγγελματίες υγείας στην Πάφο

Πέραν των 400 επαγγελματικών υγείας των Νοσοκομείων Πάφου και Π. Χρυσοχούς υποβλήθηκαν σε επαναληπτικό έλεγχο , σήμερα και εχθές.

Συγκεκριμένα, συνεχίστηκε και σήμερα και για 2η ημέρα , ο επαναληπτικός έλεγχος για όλο το προσωπικό των Νοσοκομείων Πάφου και Πόλης Χρυσοχούς στο Ιατρείο Δημόσιας Υγείας στη βάση προγράμματος .

Μέχρι στιγμής συγκεντρωτικά για τις δύο ημέρες , σήμερα και χτες , έγιναν δειγματοληψίες  πέραν των 400 επαγγελματιών  υγείας του ΓΝ Πάφου και του Νοσοκομείου της Π. Χρυσοχούς .

Σύμφωνα με πληροφορίες του

ΚΥΠΕ από το Νοσοκομείο Πόλης Χρυσοχούς, στα αποτελέσματα του πρώτου ελέγχου, όλοι ήσαν αρνητικοί εκτός από τα τρία επιβεβαιωμένα περιστατικά, που σχετίζονται με το κρατικό νοσηλευτήριο της Πόλης Χρυσοχούς και που είχαν εντοπιστεί πριν από την πρώτη δειγματοληψία.

Στο μεταξύ οκτώ ασθενείς νοσηλεύονται στον Θάλαμο Υπόπτων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου με λοίμωξη του αναπνευστικού.

Στο Θάλαμο Υπόπτων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου νοσηλεύονται  μέχρι στιγμής οκτώ ασθενείς, εκ των οποίων τέσσερις άνδρες ηλικίας 40 μέχρι 77 ετών και τέσσερις γυναίκες ηλικίας 53 μέχρι και 83 ετών.

Σημειώνεται ότι όλοι οι ασθενείς που νοσηλεύονται στο Θάλαμο Υπόπτων Περιστατικών του Νοσοκομείου  έχουν υποβληθεί σε δειγματοληψία για εξετάσεις κορωνοϊού και αναμένονται τα αποτελέσματα.

Διαβάστε επίσης:

Υπ. Υγείας: Σε αυτή την τράπεζα εντοπίστηκε κρούσμα

Drone και αυξημένα περίπολα το Πάσχα – 2 μέρες ικανές να καταστρέψουν τα πάντα

Πάνω από 200 θάνατοι Κυπρίων από κορωνοϊό στη Βρετανία

Η 93χρονη Κύπρια που νίκησε τον κορωνοϊό: «Δεν είναι θανατική ποινή» (pic)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κορωνοϊός, Επαναληπτικός, 400, Πάφο,koronoios, epanaliptikos, 400, pafo