Κοπή της βασιλόπιτας από την ομάδα της Parimatch

Σε ευχάριστο κλίμα και με πολλά χαμόγελα και ευχές για ένα επιτυχημένο 2019, πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας στα γραφεία της Parimatch την Τρίτη, 15/01/2019.

H Group HR Director της Parimatch, κα Μαριάννα Χατζηαντωνίου και ο CEO της Parimatch Cyprus, κος Στέλιος Ελευθερίου ευχήθηκαν σε όλους τους

υπαλλήλους και τις οικογένειές τους υγεία και καλή δημιουργική νέα χρονιά.

Η εταιρική κουλτούρα και η φιλοσοφία της Parimatch εστιάζει στο να κάνει τους επαγγελματίες της να αισθάνονται καλά και πολύτιμοι στον ρόλο τους. Αυτό έχει σημαντικό αντίκτυπο στην αίσθηση ότι ανήκουν στην εταιρεία και νιώθουν αξιόλογοι για το ποιοι είναι και τι μπορούν να παρέχουν. Η Parimatch, λοιπόν, βασίζεται σ’ αυτές τις αρχές και προσφέρει, επίσης, ένα φιλικό εργασιακό περιβάλλον και πολλά ξεχωριστά προνόμια, για να διασφαλίζει ότι όλα τα μέλη του προσωπικού παίρνουν την επιβράβευση που χρειάζονται στην εργασία και έχουν παράλληλα ισορροπία μεταξύ της επαγγελματικής και της προσωπικής τους ζωής.

Στην Parimatch εφαρμόζονται πιστά πρακτικές όπως: ίσες ευκαιρίες προσωπικής και επαγγελματικής εκπαίδευσης και ανέλιξης, πρόγραμμα διαχείρισης ταλέντων και σύστημα αξιολόγησης, δωρεάν ιατροφαρμακευτική κάλυψη, εταιρικές εκδηλώσεις, δωρεάν καθημερινό γεύμα, δωρεάν μαθήματα Αγγλικών και Ρωσικών κατά τη διάρκεια των εργάσιμων ωρών και ευέλικτο ωράριο.

Keywords
Τυχαία Θέματα