ΚΟΠ: Ενημέρωσε για κίτρινες κάρτες και έκτιση ποινών

Ενημέρωση από την ΚΟΠ για τις κίτρινες κάρτες:

*Ο ποδοσφαιριστής της Καρμιώτισσας Πολεμιδιών Malone Dion Omar Rudchel θα εκτίσει την ποινή του στην 11η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta.

*Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Ραφαήλ Μάμας θα εκτίσει την ποινή του στην 11η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta.

*Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού

Στέφανος Μουκτάρης, Osman Koroma και Wilde Donald Guerrier θα εκτίσουν την ποινή τους στην 11η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta.

*Ο ποδοσφαιριστής του Ακρίτα Χλώρακας Sehic Edin θα εκτίσει την ποινή του στην 11η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta.

*Ο ποδοσφαιριστής της Αγίας Νάπας Dusan Lalatovic θα εκτίσει την ποινή του στην 9η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής της ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα Ievgen Budnik θα εκτίσει την ποινή του στην 9η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής της Αλκής Ορόκλινης Νικόλας Κωνσταντίνου θα εκτίσει την ποινή του στην 9η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Οι ποδοσφαιριστές του ΠΟ Αχυρώνα Ονήσιλος Fernando Henrique Quintela Cavalcante και Παναγιώτης Νικολάου θα εκτίσουν την ποινή τους στην 9η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Οι ποδοσφαιριστές του Εθνικού Άχνας Γιώργος Κουσιάππα και Μάριος Περατικός θα εκτίσουν την ποινή τους στην 9η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής της Πέγειας Yanis Felix θα εκτίσει την ποινή του στην 9η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής του Οθέλλου Αθηαίνου Μιχάλης Κούκου θα εκτίσει την ποινή του στην 9η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής του Εθνικού Άσσιας Τιμόθεος Ζάγγουλος θα εκτίσει την ποινή του στην 7η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας.

Πρωτάθλημα Νέων

*Ο ποδοσφαιριστής της ΕΝ Παραλιμνίου Γαβριήλ Πρωτοπαπάς θα εκτίσει την ποινή του στην 9η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Νέων Κ-19 Cablenet Α' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ Μιχάλης Κολιά θα εκτίσει την ποινή του στην 9η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Νέων Κ-19 Cablenet Α' Κατηγορίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα