Κόντρα στην Εσθονία (19:00) η Εθνική μας

Δεύτερη αγωνιστική σήμερα για τον 4ο όμιλο (Ευρωπαϊκή Ζώνη) της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου Futsal 2016 και η Εθνική μας θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ομάδα της Εσθονίας.

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 19:00 και θα διεξαχθεί στην αίθουσα Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία με ελεύθερη είσοδο.

Μετά το χθεσινό 3-2 επί της Αρμενίας οι διεθνείς μας κυνηγούν τη δεύτερη τους νίκη που θα τους επιτρέψει να πάνε με την καλύτερη ψυχολογία στο τελευταίο ραντεβού της ερχόμενης Κυριακής με αντίπαλο τη Λετονία.

Η

Εσθονία στη χθεσινή πρεμιέρα παρά τη φιλότιμη προσπάθεια της στα τελευταία στάδια του αγώνα υποχρεώθηκε σε ήττα (6-2) από τη Λετονία.

«Κάθε νίκη στην πρεμιέρα έχει τη δική της ξεχωριστή σημασία. Παίρνουμε τα θετικά της και προχωρούμε για το δεύτερο εμπόδιο. Με σοβαρότητα, αυτοσυγκέντρωση και συνεχή προσπάθεια στοχεύουμε στη νίκη που θα ωθήσει περισσότερο για το στόχο που θέσαμε», επισημαίνει χαρακτηριστικά ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Γιάννος Μυλωνάς.

Το πρόγραμμα της δεύτερης αγωνιστικής περιλαμβάνει επίσης την αναμέτρηση Αρμενία – Λετονία (16:30).

Το φινάλε είναι προγραμματισμένο την ερχόμενη Κυριακή με τους αγώνες Εσθονία – Αρμενία, Κύπρος – Λετονία. Η ομάδα που θα εξασφαλίσει την πρώτη θέση θα συνεχίσει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα