Κόντρα Χάμιλτον - Φέτελ στη συνέντευξη Τύπου

Ψυχολογικό προβάδισμα απέκτησε ο Λιούις Χάμιλτον μετά τη συνέντευξη τύπου, όταν ήρθε σε μια μικρή αντιπαράθεση με τον Σεμπάστιαν Φέτελ.

Το πρωί στις κατατακτήριες δοκιμές, ο Λιούις Χάμιλτον ενώ βρισκόταν πίσω από τον Φέτελ,επιχείρησε έναν πολύ γρήγορο γύρο και κατάφερε να τον περάσει, με σημαντική κιόλας διαφορά, με αποτέλεσμα να κατακτήσει και την pole position.

Η τακτική αυτή είναι συνηθισμένη για τη Mercedes και φημολογείται πως οφείλεται

σε μια πιο «άγρια» χαρτογράφηση του υβριδικού συστήματος κίνησης του μονοθεσίου, που το κάνει ακόμη ταχύτερο.

Έτσι στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου ύστερα από τις κατατακτήριες, ο Σεμπάστιαν Φέτελ ερωτήθηκε αν τον προβληματίζει η διαφορά από τη Mercedes και αν πιστεύει ότι η υποτιθέμενη αυτή χαρτογράφηση τους δίνει προβάδισμα.

Τότε, ο Σεμπάστιαν Φέτελ είπε: «Δεν έχω δει τις δοκιμές, δεν γνωρίζω. Νόμιζα πως είχα ένα πλεονέκτημα, ωστόσο η διαφορά είναι μεγαλύτερη από αυτό που περιμέναμε, είναι πολλά τα επτά δέκατα. Αύριο ας ελπίσουμε ότι θα είμαστε περισσότερο ανταγωνιστικοί» και ο Λιούις Χάμιλτον του απάντησε

«Να είσαι σίγουρος ότι δεν υπάρχει καμία τέτοια χαρτογράφηση. Το μονοθέσιο είναι το ίδιο από το Q2 στο τέλος του Q3, δεν αλλάζει κάτι». Στη συνέχεια, ο Σεμπάστιαν Φέτελ ρώτησε τον Χάμιλτον «Και τότε γιατί δεν το έκανες νωρίτερα» και ο Βρετανός απάντησε: «Ήθελα να το αφήσω μέχρι το τέλος για να σβήσω το χαμόγελο από τα χείλη σου την τελευταία στιγμή».

Keywords
Τυχαία Θέματα