Κόντε: «Χρειάζεται χρόνο ο Μοράτα»

Ανέτοιμο κρίνει ακόμη τον Άλβαρο Μοράτα ο Αντόνιο Κόντε κι ως εκ τούτου το μεγάλο απόκτημα της Τσέλσι στην καλοκαιρινή περίοδο δεν θα βρίσκεται στο αρχικό σχήμα των «μπλε» στην αυριανή αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής, με την Μπέρνλι.

Η εξήγηση που δίνει ο Ιταλός είναι ότι ο νεαρός στράικερ δεν έχει προσαρμοστεί ακόμη στο στιλ παιχνιδιού των πρωταθλητών Αγγλίας κι ως εκ τούτου δεν θα πάρει ακόμη φανέλα βασικού.

Τον περασμένο μήνα, η Τσέλσι πλήρωσε, σύμφωνα με τα βρετανικά δημοσιεύματα, το ποσό των 75 εκ. δολαρίων για τον πρώην στράικερ της Ρεάλ

Μαδρίτης για να καλύψει το κενό του Ντιέγκο Κόστα, στον οποίο δόθηκε άδεια για να βρει ομάδα.

Πριν από μερικές ημέρες, ο Μοράτα ήρθε από τον πάγκο στο 74ο λεπτό (αντικατέστησε τον Μπατσουαγί) στον αγώνα του αγγλικού Super Cup με την Άρσεναλ και ο Κόντε διαπίστωσε ότι δεν είναι ακόμη 100% έτοιμος: «Ο Αλβάρο δουλεύει σωστά, αλλά χρειάζεται λίγο χρόνο για να καταλάβει και να προσαρμοστεί στον τρόπο που παίζουμε, περισσότερο απ΄ όλα διότι είναι επιθετικός. Αρχίζει να καταλαβαίνει τι ζητώ από αυτόν στη διάρκεια των αγώνων», τόνισε ο Κόντε, ο οποίος άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να ξεκινήσει το άλλο απόκτημα της ομάδας του, Αντόνιο Ρούντιγκερ, στην θέση του τιμωρημένου, Βίκτορ Μόουζες.

«Πρόκειται για καλό παίκτη, δυνατό, με σωστή προσωπικότητα», είπε μεταξύ άλλων ο Ιταλός, ο οποίος αν και μερικές μέρες νωρίτερα είχε ζητήσει ξεκάθαρα μεταγραφές, ενόψει της πρεμιέρας με την Μπέρνλι... άλλαξε γνώμη: «Είμαι ικανοποιημένος, διότι δουλεύουμε σωστά με την ομάδα και αυτό το γκρουπ των παικτών. Νομίζω ότι είμαστε καλύτεροι από την περασμένη σεζόν. Στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος είναι απλό να πει κανείς ότι υπάρχουν έξι ομάδες που θα δώσουν μάχη για τον τίτλο. Αλλά, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι γίνονται και εκπλήξεις».

Keywords
Τυχαία Θέματα