Κωνσταντίνου για Απόλλωνα, Χατζηλούκα και Εθνικό

Για όλα τα θέματα που αφορούν τη Δόξα μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο Νίκος Κωνσταντίνου. Ο αντιπρόεδρος του προσφυγικού Συλλόγου αναφέρθηκε στο χθεσινό παιχνίδι με τον Απόλλωνα, τον Λούκα Χατζηλούκα και τη συνέχεια.

Για τον αγώνα με τον Απόλλωνα
«Δεν μας ικανοποιεί το αποτέλεσμα, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αγωνιζόμασταν με την καλύτερη ομάδα τη δεδομένη στιγμή. Ο Απόλλωνας μπήκε δυνατά και μας αιφνιδίασε. Το γρήγορο τέρμα, η απώλεια της καθαρής ευκαιρίας και ακολούθως το πέναλτι έκριναν το παιχνίδι».

Για τον Λούκα Χατζηλούκα
«Η ερώτηση ήταν ρητορική και η απάντηση

το ίδιο. Ο Λούκας δεν υπέβαλε την παραίτησή του. Απλά εξέφρασε την απογοήτευσή του στη διάσκεψη Τύπου».

Για την παρουσία της ομάδας στη συνέχεια
«Πιστεύουμε ότι η ομάδα αξίζει να βρίσκεται πιο ψηλά και θα μαζέψουμε και άλλους βαθμούς μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου. Θέλουμε να ξεκαθαρίσει όσο πιο νωρίς γίνεται η παραμονή μας».

Για το παιχνίδι με τον Εθνικό
«Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Είδαμε την προηγούμενη αγωνιστική τον Εθνικό να παίρνει ισοπαλία από τον ΑΠΟΕΛ, τον Ολυμπιακό να δυσκολεύει όλες τις ομάδες. Έχουμε ένα δύσκολο πρωτάθλημα, χωρίς εύκολα παιχνίδια».

Αγωνιστικά δεδομένα
«Πέραν του τραυματία Σισοκό και του τιμωρημένου Γκρεμσλ, οι υπόλοιποι είναι στη διάθεση του κ. Χατζηλούκα. Επιστρέφει ο Λούις Κάρλος».

Keywords
Τυχαία Θέματα