Κόμμα για Ζώα: Γνωρίστε τις κατσίκες Σούλα και Κόκο και την γαιδουρίτσα Καλλού

Με ένα πρωτότυπο τρόπο θα γιορτάσει την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος το Κόμμα για τα ζώα Κύπρου.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση, την Κυριακή (5/6) προσκαλεί φίλους και φίλες στο αγρόκτημα της Αραδίππου, όπου θα τύχουν υποδοχής από «ζωάκια όπως γουρουνάκια, το νεογέννητο μοσχαράκι ο Αγάπιος,  κουνελάκια, κατσίκες, σκυλάκια, γατάκια κ.α.», με την διαφορά όμως ότι «αυτά τα ζώα είναι

εκεί ως μέλη της οικογένειας που τα φροντίζει και τα προστατεύει και σε καμία περίπτωση δεν θα οδηγηθούν στο σφαγείο η για  βρώση».

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Το Κόμμα για τα ζώα Κύπρου, θέλοντας να ‘εορτάσει'  αυτή την πολύ σημαντική ημέρα με τον δικό του τρόπο και για να στείλει ένα ισχυρό μήνυμα προς τους πολίτες τα μέλη, υποστηριχτές φίλους και φίλες  του κόμματος μας, σας καλούμε να παρευρεθείτε σε κάτι διαφορετικό σε κάτι που όλοι θα καταλάβουν και θα κατανοήσουν ότι σε αυτό τον πλανήτη ΔΕΝ είμαστε μόνο εμείς οι άνθρωποι και το ανθρώπινο είδος , αλλά υπάρχουν και ζούνε μαζί μας  και όλα τα άλλα είδη.

Την Κυριακή 5 Ιουνίου στις 11.30 το πρωί, θα είμαστε όλοι μαζί με όλους τους φίλους και φίλες στο αγρόκτημα της Αραδίππου (Farm House Aradippou). Εκεί θα μας υποδεχθούν ζωάκια όπως γουρουνάκια, το νεογέννητο μοσχαράκι ο Αγάπιος,  κουνελάκια, κατσίκες, σκυλάκια, γατάκια κ.α. Με μία όμως διαφορά. Αυτά τα ζώα είναι εκεί ως μέλη της οικογένειας που τα φροντίζει και τα προστατεύει και σε καμία περίπτωση δεν θα οδηγηθούν στο σφαγείο η για  βρώση.

Με αυτή μας την συμμετοχή έμπρακτα θα συμμετέχουμε όλοι μας και θα έχουμε την ευκαιρία της διαδραστικής στενής επαφής με όλα αυτά τα ζώα για να νιώσουμε ότι είμαστε φίλοι, συνοδοιπόροι και κάτοικοι του ίδιου πλανήτη και ότι δεν υπάρχει το ‘αυτά’ ή το ‘εμείς’ ή το ‘είδος’ και τα άλλα ‘είδη’.

Σας προκαλούμε λοιπόν να γνωρίσετε το γουρουνάκι τον Σύμπαν, τον Αγάπιο το μοσχαράκι (γεννήθηκε στις 29/05/2022  πίνει με μπιμπερό το γάλα όταν κάποια άλλα τα χωρίζουν από τις μανούλες τους από την πρώτη κιόλας μέρα για να εκμεταλλεύονται το γάλα των μαμάδων οι άνθρωποι) και ήρθε για να ζήσει, να γεράσει και ευτυχισμένος να δώσει όση αγάπη έχει και αυτή είναι η μόνη ‘εκμετάλλευση’ από τους διαχειριστές της φάρμας. Επίσης, θα γνωρίσετε τον Περικλή (Πόνυ), τις κατσίκες Σούλα και Κόκο όπως επίσης τα πρόβατα Ερμής και Πέπα και τέλος την γαιδουρίτσα την Καλλού. Ελάτε να περάσετε μια όμορφη μέρα με τους εθελοντές διαχείρισης αυτού του αναίμακτου αγροκτήματος και το μόνο που εκπέμπουν είναι  μόνο αγάπη και συμπόνια. 

Ας δώσουμε ένα ισχυρό μήνυμα ότι θα πρέπει ο σπισισμός να πάρει ένα τέλος και δεν μπορεί και δεν είναι δίκαιο  από τα 7.6 δις των ανθρώπων που κατοικούν στην Γη, και που αντιπροσωπεύουν  (και δικτατορεύουν) ΜΟΝΟ 0,01% του συνόλου της ζωής στη γη.

Keywords
Τυχαία Θέματα