Κόμμα ετοιμάζει η Ερατώ - Τι δήλωσε στο Sigmalive

Την πρόθεση της να προχωρήσει στην δημιουργία νέου κινήματος εξέφρασε μέσω αναρτήσεων στο facebook και το twitter η Εράτω Κοζάκου Μαρκουλλή.

Το sigmalive επικοινώνησε με την κα. Μαρκουλλή η οποία δήλωσε χαρακτηριστικά: «Κάτι τέτοιο βρίσκεται στα σπάργανα. Είναι πολύ νωρίς να μιλήσω γι΄ αυτό όμως η ανάγκη και η πρόθεση υπάρχει».

Η ανάρτηση της στο facebook:

Η

πρόταση μου για τη δημιουργία Πολιτικού Κινήματος/Κόμματος για προώθηση, παράλληλα με την επίλυση του Κυπριακού, της ισότιμης συμμετοχής των γυναικών στις διαπραγματεύσεις/κέντρα λήψεως αποφάσεων και της πλήρους ισότητας των φύλων στην πράξη σε όλους τους τομείς. Η αλλαγή στον τόπο μας είναι επιβεβλημένη και επείγει! Η Ισότητα των Φύλων να γίνει πραγματικότητα και η γυναίκα και η οικογένεια να υποστηριχτούν με υποδομές και στοχευμένες πολιτικές. Στόχος το 50-50 στην εκπροσώπηση των φύλων στα κέντρα λήψεως αποφάσεων. Μηδενική ανοχή στις κάθε μορφής διακρίσεις και στη βία κατά των γυναικών και κοριτσιών.

Και στο twitter:

Έχω προτείνει ίδρυση Κόμματος &αισθάνομαι έντονα όσο αφορά την αναγκαιότητα δημιουργίας των προϋποθέσεων που θα φέρουν την ισότητα των φύλων στον τόπο μας. Το κατά πόσο θα υλοποιηθεί η πρόταση θα εξαρτηθεί από διαβουλεύσεις που θα ακολουθήσουν &την κοινωνική στήριξη που θα έχει.

Keywords
Τυχαία Θέματα