Κοινή επιχείρηση Αστυνομίας Κύπρου - Βρετανικών Βάσεων για εφαρμογή των μέτρων

Ενημερωτική επιστολή που απέστειλε ο Βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής της Αστυνομίας των Βάσεων Ακρωτηρίου. Κωνσταντίνος Πέτρου, πληροφορεί για την κοινή επιχείρηση μαζί με την Αστυνομία Κύπρου με σκοπό την εφαρμογή των μέτρων για αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού. 

Σήμερα, μεταξύ των ωρών 19:00 – 22:00, η Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων σε συνεργασία με την Αστυνομία Κύπρου διενεργούν κοινή επιχείρηση με στόχο

την εφαρμογή των μέτρων καταπολέμησης Covid-19.

Μέσω της επιχείρησης αυτής θέλουμε να στείλουμε ένα μήνυμα στο κοινό: Μαζί, Αστυνομία Βάσεων και Κύπρου εφαρμόζουμε τα ίδια μέτρα στην προσπάθεια καταπολέμησης αυτού του ιού.

Επίσης, θέλω να δηλώσω ότι παρόλο που η Αστυνομία έχει την ευθύνη και δικαιούται να εφαρμόσει τα μέτρα, χωρίς την συνεργασία των πολιτών δεν θα πετύχουμε τίποτε.

Σκοπός μας δεν είναι να κάνουμε καταγγελίες, όμως η νομοθεσία θα εφαρμοστεί εκεί και όπου χρειάζεται. Για αυτό καλώ τους συμπολίτες μας να συνεργαστούν ούτως ώστε ΜΑΖΙ να νικήσουμε το συντομότερο αυτή την απειλή.

Η Αστυνομία των Βάσεων θα συνεχίσει τους ελέγχους επί καθημερινής βάσεως και εκτός των επιχειρήσεων που διεξάγει η Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων εντός της επικράτειας της θα πραγματοποιήσει και άλλες επιχειρήσεις, σε συνεργασία με την Αστυνομία Κύπρου

Keywords
Τυχαία Θέματα