ΚΟΑ: Επιδιώκουμε στενή συνεργασία με Ερυθρό Σταυρό

Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού κάθε χρόνο ανταποκρίνεται θετικά στο κάλεσμα του Ερυθρού Σταυρού και απαντά παρών στον Παγκύπριο Έρανο «Από πόρτα σε πόρτα», προσφέροντας τη βοήθεια του στους πάσχοντες συνανθρώπους μας.

Στα πλαίσια αυτής της εκστρατείας επισκέφθηκε την Τρίτη 12 Απριλίου τα γραφεία του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, η Πρόεδρος του Κλάδου Λευκωσίας του Ερυθρού Σταυρού κ. Μαρίνα Δημάδη.

Μιλώντας σε σεμνή τελετή κατά την

παράδοση του ποσού της εισφοράς του ΚΟΑ, η Πρόεδρος του Οργανισμού Δρ Κλέα Χατζηστεφάνου Παπαέλληνα, αφού καλωσόρισε στον ΚΟΑ την κ. Μαρίνα Δημάδη, τόνισε τη σημασία της προσφοράς προς το συνάνθρωπο μας και το ρόλο των εθελοντών για τον σκοπό αυτό. Συνεχάρη την ίδια και τον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό γενικότερα για το ανθρωπιστικό έργο που επιτελούν. Ένα έργο, όπως είπε, γίνεται με εθελοντική προσφορά, στοιχείο, το οποίο λειτουργεί αποτελεσματικά και στο χώρο του αθλητισμού. Η Πρόεδρος του ΚΟΑ δήλωσε την ετοιμότητα του Οργανισμού για πιο στενή συνεργασία με τον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό, μέσω των διαφόρων προγραμμάτων του.

Η κ. Μαρίνα Δημάδη εξέφρασε τη χαρά της για την παρουσία της στον ΚΟΑ, δηλώνοντας και τις ευχαριστίες της για τη διαχρονική στήριξη και βοήθεια του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού. Επιδιώκουμε και εμείς είπε πιο στενή συνεργασία με τον ΚΟΑ, διότι τόσο ο Αθλητισμός όσο και ο εθελοντισμός αποτελούν και τα δυο μαζί αλλά και ξεχωριστά αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας και αξιοποιούν το πολύτιμο έμψυχο δυναμικό προς όφελος της κοινωνίας και των συνανθρώπων μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα