Κλοπή σορού/Λευκωσία: Ανθρωπολόγος με το πρώτο φως στο κοιμητήριο (ΒΙΝΤΕΟ)

Με το πρώτο φως της μέρας θα συνεχιστούν οι έρευνες από ανθρωπολόγο ώστε να διαπιστωθεί εάν έχουν κλαπεί όλα τα οστά της σορού της γυναίκας από τάφο που βρέθηκε ανοικτός το μεσημέρι της Τρίτης (16/11) στο κοιμητήριο Μαρωνιτών στον παλιό δρόμο Ανθούπολης –Αγίων Τριμιθιάς.

Σύμφωνα με το χρονικό της υπόθεσης, όλα άρχισαν όταν πολίτες επισκέφθηκαν το νεκροταφείο και εντόπισαν τον τάφο ανοικτό. Αμέσως ενημέρωσαν τον εργάτη και αυτός με την σειρά του ειδοποίησε τις Αρχές.

Διαβάστε επίσης: Καταγγελία για κλοπή σορού γυναίκας από

κοιμητήριο στη Λευκωσία (ΦΩΤΟΣ)

Μέλη των Υπηρεσιών της Αστυνομίας τέθηκαν άμεσα σε συναγερμό για έρευνες στο σημείο.

Πρόκειται για τάφο γυναίκας, ατόμου που βρίσκεται στο πρόγραμμα προστασία μαρτύρων και φαίνεται σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΙΓΜΑ ο σκοπός της κλοπής να ήταν το άτομο αυτό να μην μαρτυρήσει ή να δώσει πληροφορίες εναντίον άλλου προσώπου.

Το γεγονός ότι η πληροφορία έφτασε στις Αρχές μετά το μεσημέρι δεν έδωσε χρονικό περιθώριο ώστε να γίνουν όλες οι απαραίτητες έρευνες και να διαπιστωθεί εάν έχει κλαπεί ολόκληρη η σορός ή οστά.

Με το πρώτο φως της ημέρας οι έρευνες θα συνεχιστούν από ανθρωπολόγο για να διαπιστωθεί εάν έχει κλαπεί ολόκληρη η σορός.
 

Keywords
Τυχαία Θέματα