Κλήθηκαν σ’ απολογία για τις φτυσιές

Σε απολογία κάλεσε όπως άλλωστε αναμενόταν η αγγλική ομοσπονδία τους Τζόνι Έβανς και Παπίς Σισέ για το μεταξύ τους επεισόδιο στο παιχνίδι της Νιούκαστλ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το βράδυ της Τετάρτης (04/03).Το ντουέτο φαίνεται να έφτυσε ο ένας τον άλλον και λίγο μετά την γραπτή απολογία τους στις επίσημες σελίδες των ομάδων τους η ομοσπονδία τους κάλεσε να δώσουν εξηγήσεις και μπροστά στην αρμόδια επιτροπή.Αμφότεροι έχουν προθεσμία έως αύριο 20:00 (ώρα Ελλάδας) για να απολογηθούν.

Λίγες ώρες νωρίτερα ο αμυντικός των «κόκκινων διαβόλων» αρνήθηκε ότι έφτυσε τον επιθετικό της Νιούκαστλ

που από την πλευρά του ζήτησε συγγνώμη για ανάλογη αντίδραση από το μέρος του.«Δεν έφτυσα τον Παπίς Σισέ. Δεν είναι στον χαρακτήρα μου να φτύνω κάποιον. Είναι κάτι που δεν έκανα ποτέ και δεν θα κάνω ποτέ. Σίγουρα είναι κάτι που δεν έκανα χθες» ανέφερε μεταξύ άλλων η επιστολή του Έβανς στην επίσημη ιστοσελίδα του της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενώ από την πλευρά του ο Σενεγαλέζος έγραφε σ’ εκείνη της ομάδας της Βόρειας Αγγλίας:

«Πρέπει να ζητήσω συγγνώμη σήμερα. Πρώτα στους συμπαίκτες μου, μετά στον Έβανς και σε οποιονδήποτε οπαδό είδε το περιστατικό με μένα και τον Τζόνι. Αντέδρασα σε κάτι που βρήκα πάρα πολύ δυσάρεστο. Κάποιες φορές είναι δύσκολο να μην αντιδράσεις, ειδικά εν βρασμώ. Πάντα προσπαθούσα σκληρά να είμαι υπόδειγμα, ειδικά για τους νέους, και εχθές σας απογοήτευσα».

Keywords
Τυχαία Θέματα