Κλίμα τρομοκρατίας στις Κεντρικές - Δεσμοφύλακες κρατούν το στόμα τους κλειστό

Το σύνολο των χθεσινών αποκαλύψεων του Σίγμα, εκτός από την ποσότητα των 200 κινητών, επιβεβαίωσε σήμερα η διεύθυνση των Φυλακών.

Τις πληροφορίες για την ύπαρξη 5ης φάλαγγας, καλά θα κάνει να τις διερευνήσει, δεν μπορεί άλλωστε να επιβεβαιώσει κάτι τέτοιο. Το Σίγμα επιμένει ότι το περιστατικό με τα 200 κινητά κάτω από το φορτηγό μεταφοράς φαγητού και ποτών στις φυλακές, είναι αληθινό. Ενδέχεται η διεύθυνση των φυλακών, όταν μιλά για τα 3 κινητά στις 20 Δεκεμβρίου να αναφέρεται σε άλλο περιστατικό.

Πληροφορίες του Σίγμα αναφέρουν ότι οι πτυχές τροφοδοσίας και διακίνησης αγαθών στις

φυλακές, τελούν υπό την ευθύνη συγκεκριμένων προσώπων, τα οποία είτε εντόπισαν την ποσότητα των 200 κινητών και ενημέρωσαν σχετικά τους ανωτέρους τους, είτε το περιστατικό διέλαθε της προσοχής τους.

Οι χθεσινές αποκαλύψεις θορύβησαν τον ίδιο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και έπονται σοβαρές εξελίξεις σε θεσμικό και πολιτειακό επίπεδο τα επόμενα 24ωρα. Αναμένονται και οι επίσημες ανακοινώσεις της Πολιτείας.

Άνθρωποι που είναι σε θέση να γνωρίζουν, μαρτυρούν ότι είναι χαώδης η κατάσταση που επικρατεί στο ζήτημα της διακίνησης και εμπορίας κινητών και ναρκωτικών στις φυλακές. Επικρατεί ένα κλίμα τρομοκρατίας, με στόχο ακόμη και μάρτυρες περιστατικών, από φόβο και τρόμο να κρατούν το στόμα τους κλειστό.

Είναι προφανές ότι υπάρχει κλίμα τρομοκρατίας, αλλά ακόμη πιο ανησυχητικό είναι το γεγονός και οι πληροφορίες που καταφθάνουν κοντά μας για περιστατικά με κατάδικους τα οποία δεσμοφύλακες ήθελαν να καταγγείλουν, και στο τέλος αυτές οι πληροφορίες για την πρόθεση καταγγελίας, έφθαναν μέχρι και στα αυτιά των εμπλεκόμενων καταδίκων.

Δείτε το βίντεο: Φορτηγό μετέφερε στις Φυλακές 200 κινητά - Πέρασαν εντός μπάλες με ναρκωτικά

Keywords
Τυχαία Θέματα