Κλειστό τμήμα του δρόμου Λ/σου- Πάφου λόγω κακοκαιρίας

Κλειστό λόγω σοβαρού προβλήματος διάβρωσης των πρανών του, θα είναι από σήμερα μέχρι και την 31η Μαΐου 2019, τμήμα του παλαιού δρόμου Λεμεσού - Πάφου παρά την Πέτρα του Ρωμιού τμήμα του δρόμου μήκους 3χλμ. περίπου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, από Πάφο προς Λεμεσό, ο παλαιός δρόμος θα είναι κλειστός για 200μ. περίπου μετά την πάροδο που οδηγεί προς το τουριστικό εστιατόριο ΚΟΤ παρά την Πέτρα του Ρωμιού. Η πρόσβαση από Πάφο προς Πισσούρι/Λεμεσό θα γίνεται μόνο από τον αυτοκινητόδρομο

Πάφου - Λεμεσού και τον ανατολικότερο ανισόπεδο κόμβο Πισσουρίου.

Από Λεμεσό προς Πάφο ο παλαιός δρόμος θα είναι κλειστός από τη συμβολή του με τον συνδετικό δρόμο που οδηγεί στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Πάφου. Η πρόσβαση από Λεμεσό και Πισσούρι προς Πέτρα του Ρωμιού θα γίνεται από τον αυτοκινητόδρομο μέσω του δυτικότερου ανισόπεδου κόμβου Πέτρας του Ρωμιού.

Πέραν των πιο πάνω στις κύριες οδικές αρτηρίες, δεν παρατηρείται οποιοδήποτε σοβαρό πρόβλημα. Στις κύριες οδούς των πόλεων αναμένεται να παρατηρηθεί η καθημερινή πρωινή αυξημένη τροχαία κίνηση.

Υπενθυμίζουμε ότι για την ασφάλεια όλων μας στους δρόμους, απαιτείται πάντοτε η απόλυτη προσοχή μας στο δρόμο και η τήρηση του κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα