Κλειστές λωρίδες στη Λευκωσία λόγω έργων

Κλειστές λόγω εργασιών, θα είναι σήμερα από τις 6π.μ. μέχρι και τις 3μ.μ., οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας της οδού Θεμιστοκλή Δέρβη με κατεύθυνση από τα Φώτα Τροχαίας Γαβριηλίδη προς Λευκωσία μεταξύ των παρόδων Νικοκρέοντος και Τεύκρου. Η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη μία λωρίδα της αντίθετης κατεύθυνσης.

Επίσης στην επαρχία Λεμεσού, συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης της σήραγγας του αυτοκινητόδρομου Πάφου – Λεμεσού, με κατεύθυνση προς Λεμεσό. Τα έργα άρχισαν χθες και αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 20 Νοεμβρίου. Οι εργασίες διεξάγονται καθημερινά, από τις 8π.μ. μέχρι

και τις 7μ.μ.. Κατά τη διάρκειά τους η σήραγγα θα είναι κλειστή και η τροχαία κίνηση πριν τη σήραγγα του αυτοκινητόδρομου, θα διοχετεύεται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας το οποίο θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση.

Στο υπόλοιπο οδικό δίκτυο, δεν παρουσιάζεται οποιοδήποτε σοβαρό πρόβλημα. Προτρέπονται όσοι θα διακινούνται στο οδικό δίκτυο να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας και να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας. Συστήνεται ιδιαίτερη προσοχή για αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων.

Keywords
Τυχαία Θέματα