Κίτρινη προειδοποίηση - Ισχυρές καταιγίδες σε ορισμένες περιοχές

Κίτρινη προειδοποίηση εξέδωσε η Μετεωρολογική Υπηρεσία Κύπρου για σήμερα με ισχύει από τις 05:00 μέχρι τις 16:00.


Μεμονωμένες καταιγίδες αναμένεται να επηρεάσουν τη χώρα.

Ασταθής αέρια μάζα θα επηρεάζει την περιοχή μέχρι την Πέμπτη.

Σήμερα ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος και σύντομα κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες

καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς και παροδικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη και αργότερα τοπικά μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 26 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 15 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος και δεν αποκλείεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα παράλια και στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα αναμένεται να σημειωθούν τοπικές βροχές ή και καταιγίδα. Την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος με παροδικά αυξημένες νεφώσεις.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο την Πέμπτη και την Παρασκευή για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές ενώ το Σάββατο θα σημειώσει μικρή πτώση.

Διαβάστε ακόμη: 

Χειμερινό σκηνικό μέχρι και την Πέμπτη – Δείτε live την εξέλιξη του καιρού

Keywords
Τυχαία Θέματα