Κιννής: «Η διακοπή μας βοήθησε. Πήραν ανάσες οι παίκτες»

Δηλώσεις στον Super Sport FM από τον αντιπρόεδρο του Απόλλωνα Φάνο Κιννή, για τις τελευταίες εξελίξεις και όλα όσα απασχολούν την ομάδα.

Αναλυτικά:

Για τις τελευταίες εξελίξεις: «Εδώ που φτάσαμε να περιμένουμε να τελειώσει το πρωτάθλημα. Τα συζητήσαμε μέσω της Άτυπη Γενικής Συνέλευσης. Να τελειώσει το πρωτάθλημα και έχουμε πάρα πολύ δουλειά μπροστά μας. Ειπώθηκε οτι θα έχουμε ξένους διαιτητές μέχρι το τέλος. Είναι διαχρονικό πρόβλημα που το βρίσκουμε μπροστά

μας. Εμείς ως Απόλλωνας έχουμε τις αντιρρήσεις μας και περιμένουμε να μας δωθούν εξηγήσεις. Δημιουργούνται προηγούμενα με αυτές τις αποφάσεις. Είμαστε σε κρίσιμη καμπή.»

Για τον Απόλλωνα: «Aυτή η διακοπή βοήθησε. Πήραν ανάσες οι ποδοσφαιριστές μας. Δουλέψαμε πολύ. Ευελπιστούμε στο επόμενο διάστημα να παρουσιάσουμε το καλό πρόσωπο που δείξαμε όλη τη σεζόν.»

Αν υπάρχει πίεση: «H πίεση υπάρχει σε όλες τις ομάδες και σε εμάς και σε αυτούς που ακολουθούνε. Αυτά είναι τα δεδομένα. Είμαστε έτοιμοι για τα τρία παιχνίδια που ακολουθούν για να φέρουμε το πρωτάθλημα στην Λεμεσό. Το επόμενο παιχνίδι είναι το πιο σημαντικό. Δεν βλέπουμε κατι περισσότερο. Πάμε για τους τρείς βαθμούς.»

Για το μάτς κόντρα στην Ανόρθωση: «Tα παιχνίδια στην έδρα της Ανόρθωσης διαχρονικά είναι απο τα πιο δύσκολα. Με μία νίκη αλλάζουμε τα πάντα. Πάμε προετοιμασμένοι.»

Για το πώς θα επιστρέψει η ομάδα στις νίκες:«Έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας, έχουμε καλούς ποδοσφαιριστές. Θεωρούμε ότι έφτασε η ώρα να πάρουμε αυτό που δεν πήραμε τις προηγούμενες αγωνιστικές.»

Για το αν ο τίτλος θα κριθεί στο ματς με το ΑΠΟΕΛ: «Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά. Είναι ένα παιχνίδι όπως τα άλλα. Υπάρχουν ακόμα δύο παιχνίδια που θα είναι σημαντικά.»

Για τα αγωνιστικά: «Ζράντι, Κατελάρης και Μαλεκκίδης θα απουσιάσουν»

Για τον κόσμο: «O κόσμος το έχουμε τονίσε, θέλουμε να παραμείνει κοντά στην ομάδα. Η δίψα του είναι μεγάλη. Θέλουμε να τους χαρίσουμε το τίτλο»

Keywords
Τυχαία Θέματα