«Κηδεία» η Ρόμα στη Νάπολι στο 92'

Η Νάπολι κρατούσε μέχρι το φινάλε μια μεγάλη νίκη στα χέρια της, όμως η Ρόμα είχε την τελευταία λέξη στο 92’ με τον Ελ Σαραουί (1-1).

Λίγες μέρες μετά την ήττα με 2-3 από την Φιορεντίνα, η Νάπολι υπέστη νέα απώλεια στην έδρα της ενώ είχε προηγηθεί. Οι Partenopei μέχρι το 92’ κρατούσαν μια νίκη με την οποία θα έπιαναν την Ιντερ στη 2η θέση και θα μείωναν την απόσταση από την Μίλαν στους δύο βαθμούς, όμως

δέχθηκαν γκολ και όλα φαίνεται πως χάνονται στο φινάλε. Από την άλλη, η Ρόμα παρέμεινε αήττητη από τις 9 Ιανουαρίου, όμως αφού δεν πήρε τη νίκη, παρέμεινε στο -5 από την Γιουβέντους στη μάχη της 4ης θέσης.

Στο 7’ ο Ιμπάνιες ανέτρεψε τον Λοσάνο μέσα στην περιοχή, το VAR το είδε και στο 11’ ο Ινσίνιε νίκησε τον Ρούι Πατρίσιο για το 1-0. Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι πλέον πατούσε καλά και στο 20’ έχασε διπλή ευκαιρία με Οσιμέν και Λοσάνο, ενώ η Ρόμα θα μπορούσε να έχει ισοφαρίσει στο 39’ όμως μετά το φάουλ του Πελεγκρίνι η κεφαλιά προς τα πίσω του Οσιμέν, πήγε στο οριζόντιο.

Το δεύτερο μέρος ήταν μια άλλη ιστορία. Η Ρόμα ήταν καλύτερη και πίεζε για την ισοφάριση και είχε την πρώτη φάση στο 61’ με την κεφαλιά του Εϊμπραχαμ, ενώ στο 66’ αυτή του Μαντσίνι πέρασε μόλις έξω. Στο 75’ η ομάδα του Μουρίνιο ζήτησε πέναλτι για πτώση του Τζανιόλο [είχε κίτρινη και χάνει το ματς της επόμενης αγωνιστικής με την Ιντερ] μετά την επαφή με τον Μέρετ, όμως κάτι τέτοιο δεν υποδείχθηκε. Η Ρόμα χαμογέλασε στο 92’ όταν ο Εϊμπραχαμ έκανε το τακουνάκι και ο Ελ Σαραουί με ψύχραιμο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κηδεία, Ρόμα, Νάπολι, 92apos,kideia, roma, napoli, 92apos