Κέβιν Σπέισι: Παραδέχθηκε ότι είναι ομοφυλόφιλος

Ο σταρ του «House of Cards» Κέβιν Σπέισι έκανε coming out και δήλωσε δημοσίως πως είναι ομοφυλόφιλος έπειτα από τις κατηγορίες ηθοποιού για σεξουαλική παρενόχληση.

Ο Σπέισι δημοσίευσε μια δήλωση στο Twitter μετά από την κατηγορία που δημοσιεύτηκε το BuzzFeed News. Ο ηθοποιός Άντονι Ραπ, ο οποίος έχει πρωταγωνιστήσει στο «Star Trek: Discovery», ισχυρίστηκε ότι το 1986, όταν ήταν 14 ετών και ο Σπέισι 26, ο Σπέισι τον είχε προσκαλέσει σε ένα πάρτι στο διαμέρισμά του στο Μανχάταν.

Ο Ραπ ο οποίος, όπως και ο Σπέισι συμμετείχαν σε μια παραγωγή του Broadway την εποχή εκείνη, πήγε στο πάρτι και είπε ότι ο Σπέισι τον βρήκε αργότερα να βλέπει τηλεόραση σε ένα υπνοδωμάτιο.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο Σπείσι τον πήρε αγκαλιά και τον έβαλε στο κρεβάτι και έπειτα ξάπλωσε πάνω του. Ο Ραπ λέει πως είχε παγώσει και πως ο Σπέισι έμοιαζε να προσπαθεί να τον αποπλανήσει, ενώ λίγο μετά κατάφερε να μπει στο μπάνιο και να τού πει πως ήθελε να φύγει.

Ο Ραπ ανέφερε πως όλα αυτά τα χρόνια ήταν σοκαρισμένος από το περιστατικό, αν και τελικά έφυγε από το διαμέρισμα του Σπέισι αλώβητος και είχε μόνο μία ακόμη συνάντηση με τον Σπέισι από τότε.

Πηγή: lifo

Keywords
Τυχαία Θέματα