Κέρκεζ: «Διαφορετικός ο Ερμής, θέλει μυαλό, θα είναι πιο εύκολο, αν…» (vid)

Με στόχο να συμπληρώσει για πρώτη φορά στην τρέχουσα περίοδο τρεις νίκες στη σειρά η ΑΕΛ φιλοξενεί τον Ερμή το ερχόμενο Σάββατο, στο πλαίσιο της ένατης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA 2020/21.

Ο τεχνικός του λεμεσιανού συλλόγου, Ντούσαν Κέρκεζ, μίλησε στην επίσημη κάμερα της ΑΕΛ για τη νίκη επί της Δόξας και την επερχόμενη αναμέτρηση με τους «φτεροπόδαρους».

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του Βόσνιου

προπονητή:

«Ήταν πολύ σημαντική η νίκη μας κόντρα στη Δόξα. Ήμασταν έτοιμοι για τον αγώνα και κερδίσαμε δίκαια».

«Αν κερδίζουμε, δεν υπάρχει πρόβλημα, αλλά είναι καλύτερα να κρατάμε το μηδέν στην άμυνα».

«Δύσκολο, εύκολο νομίζω όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Είναι ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα και πρέπει να είμαστε σοβαροί. Σε κάθε αγώνα θέλουμε να έχουμε κέρδος».

«Δεν υπάρχει εύκολος αγώνα. Είναι μια ομάδα ο Ερμής που παίζει διαφορετικά από εμάς. Θέλει μυαλό και, αν σκοράρουμε εμείς πρώτοι, θα είναι πιο εύκολο. Σοβαρότητα και μετά θα δούμε, αν θα έχουμε καλό αποτέλεσμα».

«Ο Ερμής παίζει διαφορετικά από άλλες ομάδες. Παίζει αντεπιθέσεις. Είναι δύσκολο να τον ανοίξεις. Είμαστε έτοιμοι για κάθε πλάνο του Ερμή».

«Υπάρχουν προβλήματα. Περιμένουμε μέχρι Παρασκευή να δούμε ποιοι θα επιστρέψουν».

«Είναι καλό για την ομάδα, όταν σκοράρουν διάφοροι παίκτες. Φέραμε παίκτες που μπορούν να το κάνουν».

«Είναι δύσκολη περίοδος και για εμάς αλλά και για τον κόσμο. Θα τα δώσουμε όλα για τον κόσμο και να περιμένουμε να τελειώσει όλο αυτό και να είναι σύντομα μαζί μας»

Keywords
Τυχαία Θέματα