Κερδίζει και περιμένει ο Απόλλωνας

Η ήττα από τον Οθέλλο δεν αποσυντόνισε τον Απόλλωνα που την άφησε στο περιθώριο και από την Πέμπτη έστρεψε την προσοχή του στο σημερινό παιχνίδι με την Αλκή στο Τσίρειο. Το συγκρότημα του Σωφρόνη Αυγοστή δεν έχει άλλη επιλογή από τη νίκη προκειμένου να διατηρήσει τις αποστάσεις από τις ομάδες που ακολουθούν και εάν προκύψει κάποιο δώρο από τη Λευκωσία να το ξετυλίξει με χαρά.

Οι γαλάζιοι γνωρίζουν πολύ καλά ότι αυτή η αγωνιστική εκτός απροόπτου θα καθορίσει και τη θέση που θα τερματίσουν στην Α΄ φάση του πρωταθλήματος.

Στην τελευταία αγωνιστική, τόσο ο Απόλλωνας, όσο και ο ΑΠΟΕΛ έχουν εύκολο έργο απέναντι σε Εθνικό και Ολυμπιακό, επομένως όλα τα λεφτά είναι σήμερα.

Επίσης, γνωρίζουν ότι ο δικός τους αγώνας είναι σαφώς πιο εύκολος από του πρωτοπόρου και είναι για τούτο το λόγο που ευελπιστούν σε θετικά αποτελέσματα. Βέβαια, πρώτα απ’ όλα ο Απόλλωνας σκέφτεται το δικό του παιχνίδι και πώς να πάρει τη νίκη επί της Αλκής. Εάν όλα πάνε με βάση … προγράμματος θα ήταν περιττό να αναφέρουμε ότι οι φίλοι των γαλάζιων θα ρίχνουν και… κλεφτές στο ντέρμπι «αιωνίων» και να περιμένουν στραβοπάτημα των γαλαζοκιτρίνων

Keywords
Τυχαία Θέματα