Κερδισμένη η Ουνιόν με «διπλό» στη Βρέμη

Σε απόσταση μίας νίκης από την κορυφή η Ουνιόν που ξεπέρασε στη Βρέμη το εμπόδιο της Βέρντερ με 2-1. «Ανάσα» για Άουγκσμπουργκ, έμειναν στο «Χ» Φράιμπουργκ και Άιντραχτ.

Σε απόσταση από την κορυφή βρίσκεται η Ουνιόν, η οποία νίκησε στη Βρέμη με 2-1 τη Βέρντερ και πλησίασε στο τρίποντο την Μπάγερν που γκέλαρε χθες με την Κολωνία. Οι Βερολινέζοι βρέθηκαν να χάνουν στο 14' με γκολ του Πίπερ, όμως έβγαλαν αντίδραση και έφεραν το ματς στα ίσα στο 18' με τον Χάμπερερ.

Στο 42' σκόραραν με τον Μπέκερ, αλλά το γκολ ακυρώθηκε, αφού στη φάση υπήρχε χέρι του Μπέρενς που πήρε το αίμα του πίσω στο 46' εκμεταλλευόμενος την ασίστ του νεοαποκτηθέντα, Γιουράνοβιτς.

Βαθιά ανάσα στη μάχη της παραμονής παραμονής πήρε η Άουγκσμπουργκ που επικράτησε εντός έδρας με 1-0 της Γκλάνταμπαχ. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι. Έδειξαν περισσότερα πράγματα στο δημιουργικό κομμάτι και ανταμείφθηκαν στο 84' με τον Μπερίσα απέναντι στα «πουλάρια» που χάνουν σταθερά την επαφή τους με τις ευρωπαϊκές θέσεις.

Έμειναν στο «Χ» Φράιμπουργκ και Άιντραχτ (1-1) με αποτέλεσμα να μην εκμεταλλευτούν την γκέλα της Μπάγερν και να πλησιάσουν στην κορυφή. Η Φρανκφούρτη προηγήθηκε στο 42' με τον Κόλο Μουανί στην πρώτη της καλή στιγμή στο ματς. Ο Γκίντερ ισοφάρισε στο 47' για τους γηπεδούχους που είδαν τον Γκρέγκοριτς να χάνει σημαντικές ευκαιρίες στο ματς.

Τέλος, η Λεβερκούζεν χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα νίκησε με 2-0 την Μπόχουμ. Στο 8' ο Ταμπσόμπα με πέναλτι έκανε το 1-0 για να έρθει στο 53' ο Χλόζεκ να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα. Στο αρχικό σχήμα των φιλοξενούμενων, που προέρχονταν από τρεις συνεχόμενες νίκες, βρέθηκε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα