Κερδίσε το βραβείο International Air Cargo Carrier

H Emirates SkyCargo έχει αναγνωριστεί ως International Air Cargo Carrier of the Year στα βραβεία Economic Times Logistics στην Ινδία. Με διοργανωτή την The Economic Times, τη μεγαλύτερη χρηματοοικονομική εφημερίδα της Ινδίας και τη δεύτερη μεγαλύτερη καθημερινή εφημερίδα για χρηματοοικονομικά του κόσμου μετά την The Wall Street

Journal, τα βραβεία αποσκοπούν στην αναγνώριση της αριστείας στον τομέα των logistics που μπορούν να θέσουν κριτήρια αναφοράς για τις αντίστοιχες βιομηχανίες στην Ινδία.

Η KPMG Ινδίας, μία από τις μεγαλύτερες ελεγκτικές και συμβουλευτικές εταιρείες της Ινδίας, αξιολόγησε τους υποψηφίους βάσει ενός συνόλου κριτηρίων, που συμπεριλαμβάνουν τη συνδεσιμότητα που προσφέρουν, τον ετήσιο κύκλο εργασιών και την ανάπτυξη της εταιρείας. Οι νικητές επιλέχθηκαν από μια επιτροπή κριτών που διορίστηκε από τους διοργανωτές.

Η Emirates SkyCargo είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες διευκόλυνσης εμπορευματικού φορτίου από την Ινδία και λειτουργεί σταθμούς σε εννέα περιοχές, που συμπεριλαμβάνουν τη Βομβάη, το Δελχί, τη Chennai, το Χαϊντεραμπάντ, την Μπανγκαλόρ, το Κοχίν, την Ahmedabad, την Καλκούτα και το Thiruvananthapuram. Το 2015, ο πρωτοπόρος των εμπορευματικών μεταφορών μετέφερε πάνω από 168.000 τόνους φορτίου από την Ινδία. Βασικές εξαγωγές από αυτή την αγορά περιλαμβάνουν φαρμακευτικά προϊόντα, χημικά προϊόντα, εξαρτήματα αυτοκινήτων, ανταλλακτικά μηχανών, αναλώσιμα αγαθά και ηλεκτρονικά είδη. Εκτός από χώρο στην κοιλιά επιβατικού αεροσκάφους, η Emirates SkyCargo λειτουργεί τρεις εβδομαδιαίες προγραμματισμένες πτήσεις με φορτηγά αεροσκάφη από την Ινδία. Επίσης, διαχειρίζεται εξειδικευμένες ναυλωμένες πτήσεις για ινδούς εξαγωγείς και παραλήπτες, οι οποίοι έχουν εξατομικευμένες ανάγκες και θέλουν να εξάγουν ειδικά φορτία για συγκεκριμένα έργα, όπως τα τοπικά φεστιβάλ και συναυλίες μουσικής.

«Η Emirates ξεκίνησε τη λειτουργία των εμπορευματικών μεταφορών της στην Ινδία πριν από 30 χρόνια και η χωρητικότητά μας έχει αυξηθεί σε 183 εβδομαδιαίες υπηρεσίες με αεροσκάφη ευρείας ατράκτου που συνδέουν τους πελάτες μας στην Ινδία με 150 πόλεις σε 80 χώρες σε όλο τον κόσμο. Επίσης, καινοτομούμε συνεχώς για να παρέχουμε προσαρμοσμένες λύσεις που ικανοποιούν τις ανάγκες εμπορευματικών μεταφορών των πελατών μας». Είναι μεγάλη μας τιμή που έχουμε κερδίσει αυτό το βραβείο και με ικανοποίηση βλέπουμε ότι η δέσμευσή μας να παρέχουμε καινοτόμες λύσεις εμπορευματικών μεταφορών αναγνωρίζεται στην αγορά», δήλωσε ο Nabil Sultan, Divisional Senior Vice President, Cargo της Emirates.

Η Emirates SkyCargo είναι ο μεγαλύτερος αερομεταφορέας εμπορευματικού φορτίου στον κόσμο. Γνωστή για τα υψηλότερα πρότυπα της ποιότητας προϊόντων στην υποστήριξη των επιχειρηματικών logistics, η Emirates SkyCargo χρησιμοποιεί χωρητικότητα για εμπορευματικό φορτίο στο στόλο της Emirates από 247 αεροσκάφη, που συμπεριλαμβάνουν 15 φορτηγά αεροσκάφη - 13 Boeing 777-F και δύο B747-400ERF.

Λεζάντα Φωτογραφίας: H Emirates SkyCargo έχει αναγνωριστεί ως International Air Cargo Carrier of the Year στα βραβεία Economic Times Logistics στην Ινδία

Keywords
Τυχαία Θέματα