Κέρδισε και ετοιμάζεται η Τεχνοοικία ΑΕΚ

Νίκη ψυχολογίας ενόψει της δεύτερης φάσης που αρχίζει την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018 πέτυχε η Τεχνοοικία ΑΕΚ που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στην κανονική διάρκεια με νίκη.Στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής κέρδισε στην Τεχνική Σχολή Αυγόρου το ΘΟΙ με 0-3 σετ και ισοβάθμησε με Ανόρθωση και Απόλλωνα με 36 βαθμούς. Το ΘΟΙ έμεινε έβδομο με έξι βαθμούς και αρχίζει την προσπάθειά του

στον όμιλο της διαβάθμισης από το Αυγόρου.

Η Τεχνοοικία ΑΕΚ παίζοντας σοβαρά στο πρώτο σετ επέβαλε τον ρυθμό της και κέρδισε 16-25 απέναντι στην ομάδα του ΘΟΙ που προσπάθησε. Τον αγώνα είδαν 50 φίλοι του βόλεϊ.

Οι «κιτρινοπράσινες» ήταν καλύτερες και στο δεύτερο σετ κερδίζοντας με 14-25 αυξάνοντας το προβάδισμά τους σε 0-2. Τα δυο σετ κινήθηκαν στον ίδιο ρυθμό με την Σκαλιώτικη ομάδα να ξεφεύγει και να κλείνει νικηφόρα τα σετ. Στο τρίτο σετ δεν διαφοροποιήθηκαν τα δεδομένα με την Τεχνοοικία ΑΕΚ να επιβάλλεται 17-25 κερδίζοντας το τον αγώνα με 0-3 σετ.

ΘΟΙ ΑΥΓΟΡΟΥ (Λ.ΝΟΒΑΚΟΦ): Χαραλάμπους, Παπαδοπούλου, Κωνσταντίνου, Τζιανουδάκη, Μιχαήλ,Χρίστου – Λίμπερο: Κούτα – Αλλαγές: Χρυσάνθου, Κάρυου

ΤΕΧΝΟΟΙΚΙΑ ΑΕΚ (Λ. ΧΟΛΟΣΙ): Στ. Ιωάννου, Καρπεντιέρ, Στυλιανού, Ειρ. Ιωάννου, Ριπνάγια, Ριαλά – Λίμπερο: Μοσφιλιώτη. – Αλλαγές: Πέτρου, Κέζου, Δημητρίου, Καρακώστα.

Keywords
Τυχαία Θέματα