Κερ: «Γιάννης, ο επόμενος καλύτερος του ΝΒΑ»! (video)

Ο Στιβ Κερ έσταξε... μέλι για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, δηλώνοντας πως όταν ο Λεμπρόν Τζέιμς και ο Κέβιν Ντουράντ μεγαλώσουν, ο Έλληνας φόργουορντ μπορεί να είναι ο κορυφαίος παίκτης του ΝΒΑ!

Ο προπονητής των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς... υποκλίθηκε στο φαινόμενο Αντετοκούνμπο! Λίγα 24ωρα πριν από το πρώτο All Star Game του Γιάννη, ο Κερ ανέφερε για το πώς σκοπεύει να τον σταματήσει: «Θα πω σε έναν από τους All Stars

που θα έχω, να πάει να τον μαρκάρει. Αν είσαι All Star, πρέπει να μπορείς να παίξεις άμυνα απέναντί του, οπότε καν' το».

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε για το αν είναι «οξύμωρο» πως ο Γιάννης είναι μαύρος Έλληνας, αλλά και για τις δυνατότητες του σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς. «Δεν ξέρω πώς να απαντήσω στο πρώτο κομμάτι, θα περάσω στο δεύτερο.

Νομίζω πως μοιάζει στον "KD", λόγω του μεγέθους και της αθλητικότητάς του. Είναι εντυπωσιακό το πώς κινείται στο παρκέ. Νομίζω πως γίνεται ολοένα και καλύτερος. Όταν ο Λεμπρόν και ο "KD" προχωρήσουν τα επόμενα χρόνια, όσο μακρινό και αν είναι αυτό, πιστεύω πως ο Γιάννης είναι ο επόμενος παίκτης γι' αυτή τη θέση, τη θέση του καλύτερου στη λίγκα», ήταν τα λόγια του.

Keywords
Τυχαία Θέματα