ΚΕΝΗ ΘΕΣΗ - Graphic Animator

Ο Εκδοτικός Οίκος ΔΙΑΣ ζητά να προσλάβει άτομο για τη θέση Graphic Animator με έδρα τη Λευκωσία.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

Άριστη γνώση γραφιστικών προγραμμάτων (After Effect, Premiere, Photoshop, Illustrator)Προηγούμενη εμπειρία στον χώρο των διαφημίσεων και των εκδόσεων.Ο κατάλληλος υποψήφιος θα χαρακτηρίζεται από Δημιουργικότητα, Υπευθυνότητα και Συνέπεια.

ΕΡΓΑΣΙΑ

Σχεδιασμός και δημιουργία επικοινωνιακού
(έντυπου και ηλεκτρονικού) υλικού.Σχεδιασμός και επεξεργασία τηλεοπτικών διαφημίσεων.Δημιουργία διαφημίσεων για τα τεύχη των περιοδικών σε animation μορφή σύμφωνα με το θεματικό υλικό.Δημιουργία projects / διαφημίσεων σε μορφή animation για τις διαδικτυακές πύλες του Συγκροτήματος.Δημιουργία ραδιοφωνικών διαφημίσεων

ΑΠΟΛΑΒΕΣ

Προσφέρεται πολύ καλό πακέτο απολαβών, αναλόγως προσόντων και εμπειρίας.

ΑΙΤΗΣΕΙΣ

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στο email [email protected] με τον τίτλο «Graphic Animator» και να απευθύνεται στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού μέχρι τις 27 Μαρτίου 2019.

Σημείωση:

Θα αρχειοθετήσουμε το βιογραφικό σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σε μελλοντικό άνοιγμα θέσης που να ανταποκρίνεται στα δικά σας προσόντα. Τα βιογραφικά θα διαγράφονται από το αρχείο μας με την ολοκλήρωση ενός έτους από την ημέρα αποστολής τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα