ΚΕ: Η Κυβέρνηση έχει Plan B σε περίπτωση ανατροπής δεδομένων

Η Κυβέρνηση έχει Plan B σε περίπτωση που μια ενδεχόμενη αύξηση κρουσμάτων αλλάξει τους σχεδιασμούς. Αυτό ανέφερε στις Τομές στα Γεγονότα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος το βράδυ της Πρωτομαγιάς, όταν ξεδίπλωσε το κυβερνητικό πλάνο.

Ο κ.Κούσιος είπε ότι αναμένεται να έχουμε αύξηση κρουσμάτων αλλά ευχή είναι αυτά να είναι σε διαχειρίσιμο επίπεδο. Πρέπει να δούμε τα θέματα της οικονομίας, είναι πολλαπλά. Υπάρχει σχεδιασμός, σε πλήρη λεπτομέρεια. Ακολουθούμε τις συμβουλές, φυσικά, των ειδικών. Ο ΚΕ τόνισε ότι η Κυβέρνηση είχε υποχρέωση να σχεδιάσει

πιθανά σενάρια που ενδεχομένως να μην ήταν επιθυμητά.

«Κατ’ επανάληψη τόνισε ο ΥΠΟΙΚ ότι αναμένουμε βαθιά ύφεση, όπως άλλωστε και διεθνώς», είπε ο ΚΕ.

Η Κυβέρνηση θα βρίσκεται σε εγρήγορση και ανάλογα θα λαμβάνονται μέτρα για να είναι υπό έλεγχο η κατάσταση. Ο κ.Κούσιος έκανε αναφορά στην συμπεριφορά του κόσμου όλες αυτές τις μέρες και είπε ότι είναι σίγουρος ότι θα συνεχίσουν να λαμβάνουν τα απαραίτητα μέτρα.

Άφιξη τουριστών, προσέλκυση επενδυτών, παραγωγικότητα και συγκράτηση εξόδων είναι τα κλειδιά της Κυβέρνησης για την οικονομία. «Αναμένεται να παρουσιαστεί λεπτομερής σχεδιασμός από τον ΥΠΟΙΚ για την συγκράτηση των εξόδων. Θα υπάρξει πλάνο για προσέλκυση επενδύσεων είπε, όχι μόνο στον κατασκευαστικό τομέα», συμπλήρωσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα