Κ. Δημητρίου: «Οφείλουμε να δουλέψουμε για να παρουσιαστούμε καλύτεροι»

Δηλώσεις στο Ράδιο Πρώτο έκανε ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, όπου μίλησε για την κατάσταση της ομάδας και την ανάγκη να βελτιωθεί.

Αναλυτικά:

«Κάθε φορά που υπάρχει διακοπή ωφελεί για να δουλέψεις για να γίνεις καλύτερος. Στην προκειμένη περίπτωση, νομίζω η διακοπή ταιριάζει γάντι. Κανείς από την ομάδα δεν έκρυψε τον προβληματισμό του γιατί κερδίσαμε τη Δόξα. Το μοναδικό που κρατάμε είναι οι τρεις βαθμοί. Αναγνωρίζουμε ότι υπάρχει πρόβλημα, αντιλαμβανόμαστε πλήρως ότι πρέπει να δουλέψουμε. Χωρίς μεγάλα λόγια σκύβουμε το κεφάλι και δουλέψουμε.

Το θετικό ότι στη βαθμολογία είναι μικρές οι διαφορές. Δεν είναι θέμα βαθμών, είναι θέμα της εικόνας μας. Δεν μου αρέσει να χρησιμοποιώ σαν δικαιολογία τους τραυματισμούς. Δεν σημαίνει ότι ρίχνουμε τα πάντα πάνω σε αυτό. Προσπαθούμε να βρούμε τις λύσεις. Αντιλαμβανόμαστε και την αντίδραση του κόσμου. Οφείλουμε να δουλέψουμε για να παρουσιαστούμε καλύτεροι.

Δεν θα ενσωματωθούν τις Εθνικές Γιάννου και Τρισκόφσκι. Αποκόμισαν και οι δυο μυϊκούς τραυματισμούς και αυτή την στιγμή η συμμετοχή τους είναι αμφίβολη για την επανέναρξη του πρωταθλήματος».

Keywords
Τυχαία Θέματα