Κ.Δημητρίου: «Δεν έχουμε πολλά περιθώρια»

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, τοποθετήθηκε στην εκπομπή «Πρώτο Sports» για τη νίκη επί του Εθνικού και τις μεταγραφές.

Αναλυτικά:

…τη νίκη επί του Εθνικού Άχνας: «Μας αφήνει πολύ ικανοποιημένους η επιστροφή στις επιτυχίες στο πρωτάθλημα. Το είχαμε θέσει ως στόχο. Ήμασταν βελτιωμένοι και στο πρώτο ημίχρονο, όπου όμως πληρώσαμε τα λάθη και την αναποτελεσματικότητά μας. Στο δεύτερο ημίχρονο συνεχίσαμε από εκεί που είχαμε σταματήσει, βοήθησαν οι αλλαγές και ο Ιβάν Τριτσκόφσκι. Δεν έχουμε πολλά περιθώρια, λιγοστεύουν τα παιχνίδια, τώρα παίζουμε με την ΑΕΛ, μία από τις δύο ομάδες που καταδιώκουμε. Μόνος στόχος η νίκη για επιστροφή στην πρώτη εξάδα»

…τις μεταγραφές: «Ξέρουμε τις ανάγκες, ότι η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση, αλλά δεν έχουμε καταλήξει σε κάποια περίπτωση, γι’ αυτό δεν έχουμε ανακοινώσει ακόμη κάτι. Είναι ένα ξεχωριστό κομμάτι που αφορά τον τεχνικό διευθυντή. Άλλο κομμάτι αυτό και άλλο η βελτίωση που πρέπει να έχουμε ως ομάδα».

…τον τραυματισμό του Γιάννου: «Έσφιξε τα δόντια, μπήκε στο παιχνίδι και τραυματίστηκε, προστίθεται στη μεγάλη λίστα των τραυματιών μας. Είναι κάτι που μας προβληματίζει από το ξεκίνημα της χρονιάς».

Keywords
Τυχαία Θέματα