Κατηγορούμενοι για σεξουαλική παρενόχληση

Οι Lakers διενεργούν έρευνα για να καταλήξουν αν οι Nick Young και Jordan Clarkson είναι ένοχοι της κατηγορίας για σεξουαλική παρενόχληση. Τι έκαναν, πριν διαπιστώσουν ότι... το karma είναι ξέρετε τι.



Οι Nick Young και Jordan Clarkson μια ατυχή έμπνευση το απόγευμα της Κυριακής: ενώ διέσχιζαν κεντρικό δρόμο του Hollywood, στα πίσω καθίσματα πολυτελούς τζιπ, έκριναν πως θα είχε πλάκα να παρενοχλήσουν σεξουαλικά μια κοπέλα που είχε σταματήσει με το αυτοκίνητο της, στη διασταύρωση κεντρικών δρόμων της περιοχής. Δίπλα της, ήταν η 68χρονη μητέρα της. Πολύ γρήγορα διαπίστωσαν πως οι βλακείες πληρώνονται και ότι το karma είναι... ξέρετε τι.

Η γυναίκα που επέλεξαν για "θύμα" είναι η Alexis Jones, ακτιβίστρια, συνιδρύτρια του I AM THAT GIRL, μη κερδοσκοπικού οργανισμού που "βοηθά γυναίκες να εξελίξουν την αμφισβήτηση για τον εαυτό τους σε αγάπη, με το να τους προσφέρουμε ένα ασφαλές χώρο, στον οποίο έρχονται σε επαφή και έχουν ειλικρινείς συζητήσεις, επί των θεμάτων που έχουν σημασία". Ο ίδιος οργανισμός ασχολείται και με την ενημέρωση των νεαρών αθλητών (του NCAA) ως προς τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις, τις σεξουαλικές επιθέσεις και την ενδοοικογενειακή βία!

Keywords
Τυχαία Θέματα