«Κάθε πρώτο παιχνίδι είναι δύσκολο... Είμαστε καλύτεροι από πέρσι»

Ο Σέρβος τεχνικός της ΑΕΛ, Ντούσαν Κέρκεζ, μίλησε ενόψει της πρεμιέρας των γαλαζοκιτρίνων της Λεμεσού στο φετινό πρωτάθλημα απέναντι στην Πάφο.

Για τον πρώτο αγώνα της ομάδας κόντρα στην Πάφο και γενικά το πως κύλησε ο προγραμματισμός μίλησε ο τεχνικός της ΑΕΛ Ντούσαν Κέρκες. 

Τι είπε: 

«O κόσμος περιμένει κάτι περισσότερο. Είμαστε καλύτεροι από πέρσι»

«Είναι πλεονέκτημα για εμένα αλλά και για όλους στην ομάδα πως είμαι εδώ χρόνια. Αλλά

θα πρέπει να αλλάζεις πράγματα». 

«Έπρεπε να ολοκληρώσουμε το ρόστερ μας γρήγορα. Είναι χαρούμενος με τις προσθήκες. Δεν πάμε πάνω-κάτω. Έχω εμπιστοσύνη στο ρόστερ μου». 

«Είναι ένα πολύ ενδιαφέρον πρωτάθλημα, με δυνατές ομάδες .Πέντε ομάδες θα πάνε στην Ευρώπη, μέχρι το τέλος θα έχει ενδιαφέρον».

«Μετά το περσινό που πολλοί έχασαν βαθμούς δεν έχει μεγάλη διαφορά. Είμαι σίγουρος πως και οι «μικρές» ομάδες είναι καλύτερες και θα βοηθήσει όλους». 

«Γιατί όχι η ΑΕΛ να πάει για ένα τίτλο. Είναι ένας μαραθώνιος. Είναι δύσκολο σίγουρα, και νομίζω θα μας κάνει πιο δυνατούς για τη συνέχεια».

«Κάθε πρώτο παιχνίδι είναι δύσκολο. Η Πάφος έδωσε το πρώτο της παιχνίδι. Πιο δυνατή ομάδα φέτος. Έχουν καλό προπονητή και παίκτες. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου και θα τα δώσουμε όλα για το καλό ξεκίνημα». 

Keywords
Τυχαία Θέματα