«Κάθε φορά είμαστε καλύτεροι από τον αντίπαλο αλλά στο τέλος δεν κερδίζουμε»

Ιδιαίτερα προβληματισμένος είναι ο Μικέλ Αρτέτα για την εικόνα που παρουσιάζει η Αρσεναλ στο γήπεδο αλλά και για τα αποτελέσματα τα οποία την έχουν φέρει στην όγδοη θέση της βαθμολογίας.

Η νέα ήττα της Άρσεναλ στο πρωτάθλημα από την Έβερτον, έφερε έντονη δυσαρέσκεια στις τάξεις των «κανονιέρηδων».

Μετά από αυτό το ανεπιτυχές αποτέλεσμα η πίεση στο πρόσωπο του Μικέλ Αρτέτα αυξάνεται, με τον ίδιο πάντως να τονίζει πως σε κάθε

παιχνίδι η ομάδα του είναι καλύτερη του αντιπάλου αλλά στο τέλος δεν παίρνει αυτή το τρίποντο.

«Προφανώς είμαι πάρα πολύ απογοητευμένος με το αποτέλεσμα ξανά. Αφού δεχθήκαμε πάλι ένα αυτογκόλ, επιστρέψαμε στο παιχνίδι, παραχωρήσαμε μία στημένη φάση στις οποίες δουλέψαμε, αλλά για να είμαστε δίκαιοι, είναι πραγματικά καλοί σε αυτό και από τότε είχαμε την πλήρη κυριαρχία του παιχνιδιού.

Τους ελέγξαμε πολύ καλά, στις αντεπιθέσεις. Δημιουργούμε πολλές καταστάσεις, αλλά δεν καταλήγουν σε μεγάλες φάσεις. Μερικές φορές φταίει η σέντρα, μερικές φορές η τελευταία ενέργεια ή το πλάνο μας, το ποσοστό επιτυχίας είναι πολύ χαμηλό. Είναι κάτι που πρέπει να βελτιώσουμε δραματικά.

Και όταν χρειαστήκαμε λίγη τύχη, σημαδέψαμε το δοκάρι. Ο προβληματισμός είναι λίγο παρόμοιος με τις τελευταίες εβδομάδες. Ότι είσαι καλύτερος από τον αντίπαλο, ότι κυριαρχείς στα παιχνίδια. Κανονικά όταν βρίσκεστε κάτω από αυτήν την τεράστια πίεση και σε αυτήν τη θέση, οι ομάδες κάνουν απέναντι σου το δικό τους παιχνίδι. Είναι πρόθυμοι να κάνουν τα πράγματα με τον σωστό τρόπο και καταλαβαίνω την απογοήτευση τους επειδή χρειάζονται ένα αποτέλεσμα (ώστε να επανέλθουν) και παίξαμε ένα παιχνίδι που νομίζω ότι έπρεπε να κερδίσουμε κάτι».

Πηγή: gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα