«Καθάρισε» με πεντάρα η Ένωση!

Η Ένωση Νέων Παραλιμνίου επικράτησε με 5-0 του Ακρίτα Χλώρακας στο «Τάσος Μάρκου», σε αναμέτρηση για την 25η αγωνιστική.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι δύο ομάδες δεν έδειξαν κάτι το ιδιαίτερο, πέρα από μια μεγάλη φάση για τους γηπεδούχους στο 40’ με τον Κατσιάρη αρχικά να απειλεί με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση φάουλ, τον Περντρέου να αποκρούει και στην επαναφορά ο Ντα Σίλβα να απειλεί με δεύτερη κεφαλιά όμως και πάλι ο κίπερ του Ακρίτα κράτησε το μηδέν.

Στο δεύτερο μέρος η Ένωση μπήκε με επιθετικές διαθέσεις, καθώς στο 50’ κατάφερε να ανοίξει το σκορ με

κεφαλιά του Βουτσένοβιτς, ενώ μόλις τρία λεπτά αργότερα οι «βυσσινί» διπλασίασαν το προβάδισμά τους με τον Μέιρα να κάνει ένα μακρινό σουτ με τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα για το 2-0.

Στο 70’ ο Ρουσιάς με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 3-0, μετά από ασίστ του Μέιρα. Οκτώ λεπτά αργότερα ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι για τους φιλοξενούμενους για χέρι του Ντρέσκα μέσα στην περιοχή, ωστόσο έπειτα από παρέμβαση του VAR η φάση επανεξετάστηκε στο on field review με τον διαιτητή να ανακαλεί την αρχική του απόφαση. 

Το 4-0 έκανε στο 90' ο Φερνάντες με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Τζαβέ με κεφαλιά στο ένατο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων

Η ομάδα του Παραλιμνίου βρίσκεται πλέον στην 11η θέση με 21 βαθμούς, ενώ ο Ακρίτας παραμένει στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με 12 βαθμούς.

Δείτε ολόκληρο το ρεπορτάζ της αναμέτρησης στο SPORTIME.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Καθάρισε, Ένωση,katharise, enosi