Κατέθεσε ο πρόεδρος της Κάρντιφ για την υπόθεση του Σάλα

Το κεφάλαιο Σάλα δεν έχει κλείσει, το αντίθετο μάλιστα αφού σήμερα κατέθεσε στην Γαλλία ο πρόεδρος της Κάρντιφ, Μεχμέρ Νταλμάν, με την ομάδα της Ουαλίας να έχει καταθέσει μήνυση για την υπόθεση, ζητώντας να βρεθούν αυτοί που ευθύνονται για την τραγωδία.

Ο θάνατος του Σάλα στις 21 Ιανουαρίου του 2019 είχε συγκλονίσει παγκοσμίως και αρκετοί ήταν αυτοί που αναζητούσαν ευθύνες για το τραγικό δυστύχημα με το ελικόπτερο που τον μετέφερε από την Γαλλία

στην Ουαλία.

Η Κάρντιφ, η οποία είχε πραγματοποιήσει τότε την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της, κατέθεσε μήνυση στην Γαλλία, ζητώντας να βρεθούν οι υπεύθυνοι της τραγωδίας. Σήμερα λοιπόν ο πρόεδρος της Κάρντιφ, Μεχμέτ Νταλμάν, βρέθηκε στην Ναντ όπου κατέθεσε στον ανακριτή που έχει αναλάβει την υπόθεση για περισσότερο από 4 ώρες. Σύμφωνα με την μήνυση η ουαλική ομάδα, αναζητάει ευθύνες για εγκληματική άσκηση του επαγγέλματος του ατζέντη όσον αφορά τον Ουίλ ΜακΚί ο οποίος έκλεισε την συμφωνία του Σάλα χωρίς να έχει άδεια ατζέντη, όπως επίσης για παράνομη χρήση της μεταφοράς μέσω ελικοπτέρου αλλά και για ανθρωποκτονία, εμπλέκοντας και τον πρόεδρο της Νατα, Βαλντεμάρ Κίτα στην υπόθεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα