Κατέρρευσε... και ψάχνει ένα θαύμα ο Κεραυνός

Ο Κεραυνός Στροβόλου αν και βρισκόταν μπροστά στο ημίχρονο με 17 πόντους,κατέρρευσε και ηττήθηκε από την Lietkabelis στο στάδιο «Κώστας Παπαέλληνας με 71-55 και ψάχνει την υπέρβαση στη Λιθουανία για να προκριθεί στους ομίλους του Basketball Champions LeagueΚεραυνός χρειάζεται νίκη στη Λιθουανία με διαφορά μεγαλύτερη των 15 πόντων.

Ο Κεραυνός ξεκίνησε την πρώτη περίοδο πολύ δυναμικά και έκλεισε το δεκάλεπτο μπροστά με 9 πόντους

και συγκεκριμένα στο  24-15.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο η ομάδα του Στροβόλου ανέβασε ακόμα περισσότερο την απόδοσή της έφτασε τη διαφορά μέχρι και τους 19 πόντους για να κλείσει τελικά το ημίχρονο με 41-24 κάνοντας φανταστικό παιχνίδι μέχρι εκείνη τη φάση.Η ομάδα που εκπροσωπεί τη χώρα μας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έπαιξε καταπληκτικό παιχνίδι με αρκετά τρίποντα εύστοχα,αφήνοντας μας όλους έκπληκτους.

Δείτε εδώ το live του αγώνα.

Στο τρίτο δεκάλεπτο ο Κεραυνός εμφανίστηκε αγνώριστος με πολλά λάθη,ενώ ήταν πολύ άστοχος με τους Λιθουανούς να το εκμεταλλεύονται να μειώνουν σε 52-40 στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου.

Στο 4ο και πιο σημαντικό δεκάπετο η κυπριακή ομάδα δεν μπόρεσε να κρατήσει τη διαφορά και όχι μόνο δεν έμεινε μπροστά στο σκορ,αλλά κατέρρευσε και τελικά ηττήθηκε με το μη αντιπροσωπευτικό 55-71.

Πλέον ο Κεραυνός ψάχνει ένα θαύμα στη Λιθουανία κόντρα στη Lietkabelis,καθώς θέλει νίκη μεγαλύτερη των 15 πόντων αν θέλει να πετύχει τη μεγαλύτερη πρόκριση στην ιστορία του.

Keywords
Τυχαία Θέματα