Κατέκτησαν το Τσάμπιονς Λιγκ και τώρα είναι στον... πάτο!

Η κατάκτηση του Champions League είναι ένα από τα μεγάλα όνειρα ενός επαγγελματία παίκτη. Πολλοί το έχουν καταφέρει στη διάρκεια της λαμπρής καριέρα τους. Όμως, κάποια στιγμή, ορισμένοι αναγκάζονται να αποχαιρετήσουν τους μεγάλους συλλόγους. Αυτούς που μπόρεσαν να κάνουν μαζί τους το όνειρο πραγματικότητα, παίζοντας στη συνέχεια με ομάδες μικρότερων κατηγοριών. Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Τα παραδείγματα πέντε ποδοσφαιριστών που κατέκτησαν το κορυφαίο τρόπαιο συλλόγων

στην Ευρώπη και τώρα παίζουν σε μικρά πρωταθλήματα:

Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά κέρδισε το Champions League με την Τσέλσι, αλλά τώρα αγωνίζεται με τη Φοίνιξ, στη δεύτερη κατηγορία των ΗΠΑ. Ο επιθετικός από την Ακτή Ελεφαντοστού είναι επίσης συνιδιοκτήτης του αμερικανικού συλλόγου. Υπενθυμίζεται ότι στη διάρκεια της καριέρας του, αγωνίστηκε με Λε Μαν, Μαρσέιγ, Τσέλσι, Σανγκάη Σενχούα, Γκαλατασαράι και Ιμπακτ Μόντρεαλ, πριν φτάσει στη δεύτερη κατηγορία των ΗΠΑ.

Ο Τζον Τέρι έφτασε επίσης στην ευρωπαϊκή δόξα με την Τσέλσι, αλλά τώρα ο Αγγλος κεντρικός αμυντικός αγωνίζεται με την Άστον Βίλα στην Championship, δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας. Έπαιξε επίσης σε Γουέστ Χαμ και Νότιγχαμ.

Ο Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο ήταν σημείο αναφοράς της επίθεσης της Μίλαν, όταν εκείνη κέρδισε το Champions League. Αυτή τη στιγμή φοράει τη φανέλα της Σπέτσια, στη Serie B της Ιταλίας. Ο Τζιλαρντίνο έπαιξε επίσης στην Πιατσέντσα, Βερόνα, Πάρμα, Φιορεντίνα, Τζένοα, Μπολόνια, Γκουαντζού Εβεργκράντε, Παλέρμο, Έμπολι και Πεσκάρα.

Ο Ιρλανδός μέσος Τζον Ο΄Σέι, ήταν ένας από τους βασικούς του Αλεξ Φέργκιουσον στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που πανηγύρισε το Champions League. Τώρα αγωνίζεται με τη Σάντερλαντ στην Championship, δεύτερη κατηγορία στην Αγγλία. Έπαιξε 13 χρόνια στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δόθηκε δανεικός στην Μπόρνμουθ και την Αντβέρπ, πριν καταλήξει στις «μαύρες γάτες».

Ο Τόμας Κούστσακ ήταν τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και νικητής του Champions League. Τώρα παίζει με την Μπέρμιγχαμ στην Championship, δεύτερη κατηγορία στην Αγγλία. Ο Πολωνός τερματοφύλακας αγωνίστηκε επίσης με τη Χέρτα και τη Γουέστ Μπρομ.

Keywords
Τυχαία Θέματα