Κατεχόμενα:Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες κτηνοτρόφων-Έκαψαν κεφάλια ζώων (ΦΩΤΟ)

Σε διαμαρτυρίες κατά του «υπουργού» Γεωργίας  κατήλθαν εκ νέου κτηνοτρόφοι και ακτιβιστές  στα κατεχόμενα». Κατά την διάρκεια διαμαρτυρίας έκαμαν μπάλες σανού και κεφάλια κεφάλια ζώων μπροστά από το κτίριο του «πρωθυπουργού»!

Tην ίδια ώρα η Ένωση Κτηνοτρόφων προειδοποίησε με «γενική απεργία» την Δευτέρα εάν μέχρι αύριο Παρασκευή δεν ανακληθεί η απόφαση για εισαγωγή κρέατος. .

ΟΙ κινητοποιήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη εδώ και λίγες μέρες και λόγω της έντασης, η «αστυνομία» του κατοχικού καθεστώτος προέβη σε συλλήψεις

4 ατόμων, με τον πρόεδρο της «ένωσης» κτηνοτρόφων, Μουσταφά Ναϊμογουλαρί να απειλεί ότι θα προχωρήσουν σε γκρέμισμα των τοίχων, αν δεν αφεθούν ελεύθεροι οι συλληφθέντες, οι οποίοι τελικώς αφέθηκαν ελεύθεροι το βράδυ της Τρίτης μετά από την αποχώρηση των διαδηλωτών.

Τις κινητοποιήσεις στηρίζουν και διάφορες άλλες επαγγελματικές οργανώσεις, όπως η  «Συντεχνία Τουρκοκυπρίων Δασκάλων Κύπρου (KTÖS)», η «Ένωση Υπαλλήλων Τουρκικής Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου (El-Sen)», η συντεχνία «Hür-İş», η «Ένωση Κρεοπωλών» και η «Ένωση Εστιατόρων».

Keywords
Τυχαία Θέματα