Κατεχόμενα:Φρίκη από δολοφονία 33χρονου-"Μπορεί να είναι μπαλτάς"

Τα νέα στοιχεία για την στυγερή δολοφονία ενός 33χρονου φοιτητή από χώρα της Αφρικής και η λειτουργία των κινητών τηλεφώνων είναι τα κύρια θέματα στον τ/κ Τύπο σήμερα μαζί με τον διορισμό του Φουάτ Οκτάι στη θέση του επικεφαλής του συντονιστικού γραφείου της Τουρκίας για το ψευδοκράτος και την επαναφορά της πρότασης της τ/κ πλευράς για την δημιουργία κοινής επιτροπής για το φυσικό αέριο.



Η «Αφρίκα» (Αφρική), με τίτλο «Σαν δύο χώρες», αναφέρεται στην επίτευξη της σύνδεσης των κινητών τηλεφώνων και γράφει ότι

η επικοινωνία θα είναι με περιαγωγή και υπάρχει μεγάλη διαφορά στον ΦΠΑ στις δύο πλευρές για τις διεθνείς κλήσεις. Αλλού γράφει ότι επικεφαλής συντονιστής της Τουρκίας για την Κύπρο έγινε ο Φουάτ Οκτάι. Σε άλλο θέμα αναφέρεται στην παρουσία κάποιων από εκείνους που είχαν επιτεθεί στην Αφρίκα τον Ιανουάριο του 2018 στο προεδρικό μέγαρο στην Τουρκία όπου είχαν συνάντηση με τον Ταγίπ Ερντογάν.

Η «Χαβαντίς» (Είδηση) με τίτλο «Του έσπασαν το κεφάλι με το βάζο» αναφέρεται στην νεκροτομή επί της σορού του 33χρονου φοιτητή από την Νιγηρία, που είχε εντοπιστεί στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου του. Γράφει ότι κατόπιν πληροφοριών η «αστυνομία» προέβη σε έφοδο σε δύο διαμερίσματα και εντόπισαν αντικείμενα που χρησιμοποιήθηκαν στον φόνο, ενώ προέβησαν και σε συλλήψεις. Αλλού γράφει οι γραμμές κινητών τηλεφώνων ενοποιήθηκαν. Σε άλλο θέμα αναφέρεται στη συνάντηση χθες Ακιντζί – Τατάρ και γράφει ότι η τ/κ πλευρά θα προτείνει τη δημιουργία κοινής επιτροπής για το φυσικό αέριο.

Η «Κίπρις» (Κύπρος), με τίτλο «Το εργαλείο του φόνου μπορεί να είναι μπαλτάς», γράφει ότι η «αστυνομία» προχώρησε χθες σε εννιά συλλήψεις Αφρικανών για τη δολοφονία του 33χρονου φοιτητή και εντόπισαν αντικείμενα με αίμα, ένα εξ αυτών ήταν τύπου μπαλτά. Αλλού αναφέρει ότι πλέον τα κινητά τηλέφωνα μπορούν να λειτουργούν και στις δύο πλευρές. Σε άλλο θέμα γράφει ότι τον συντονισμό της Τουρκίας με το ψευδοκράτος, ανέλαβε ο Φουάτ Οκτάι,

Η «Γενί Ντουζέν» (Νέα τάξη) με τίτλο «’Αλό’ χωρίς εμπόδια» αναφέρεται στην τιμολόγηση των κλήσεων περιαγωγής και στις δύο πλευρές και σημειώνει ότι στον «νότο» η τιμολόγηση είναι πιο ακριβή και από τα πακέτα για κλήσεις εξωτερικού. Αλλού γράφει ότι η εφημερίδα έλαβε τρία βραβεία στην εκδήλωση για τον τ/κ Τύπο που διοργάνωσε χθες βράδυ ο Τ/κ σύνδεσμος δημοσιογράφων. Σε άλλο θέμα αναφέρεται στην δολοφονία του 33χρονου Αφρικανού και γράφει ότι στα διαμερίσματα που έγινε έφοδος από την «αστυνομία» βρέθηκαν ένα βάζο και ένας μπαλτάς με αίματα.

** Η εφημερίδα «Χαλκίν Σεσί» (Φωνή του λαού) δεν παραλήφθηκε από το ΚΥΠΕ.
 

Keywords
Τυχαία Θέματα