Καταθέτει αύριο φίλος του Κύπριου για τη δολοφονία στη Θεσσαλονίκη

Συνεχίζεται αύριο, Πέμπτη 18 Απριλίου, στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης η δίκη των πέντε κατηγορούμενων για τη δολοφονία του Νάσου Κωνσταντίνου.

Κατά τη δεύτερη μέρα της δίκης, που έγινε την Τρίτη, κατάθεση έδωσε ο Αστυνόμος Αθλητικής Βίας Θεσσαλονίκης, ο οποίος επιβεβαίωσε, μεταξύ άλλων, ότι από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου των κατηγορουμένων προκύπτει ότι βρίσκονταν στο σημείο όπου έγινε

η επίθεση στον Νάσο το βράδυ της 27ης Απριλίου του 2017.

Στη συνέχεια κατέθεσε ένας αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος υποστήριξε ότι δεν μπορεί να αναγνωρίσει κάποιον από τους κατηγορούμενους, καθώς την ώρα που έγινε η επίθεση περπατούσε αφηρημένος στο απέναντι πεζοδρόμιο.

Στην αυριανή δικάσιμο θα καταθέσει ο φίλος του Νάσου, ο οποίος είχε επίσης χτυπηθεί από διερχόμενο αυτοκίνητο στην προσπάθειά του να αποφύγει την επίθεση. Σημειώνεται ότι ο φίλος του Νάσου έχει ήδη αναγνωρίσει δύο από τα άτομα που τους επιτέθηκαν το βράδυ της 27ης Απριλίου του 2017, ενώ επέστρεφαν από το γήπεδο της Τούμπας, όπου είχαν πάει για να παρακολουθήσουν τον αγώνα ΠΑΟΚΠαναθηναϊκού.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα
Καταθέτει, Κύπριου, Θεσσαλονίκη,katathetei, kypriou, thessaloniki