Καταθέσεις από Αστυνομία για τα δεκάδες νεκρά γατιά στην Ορόκλινη(ΦΩΤΟΣ)

Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν πολίτες στη Λάρνακα, από τον εντοπισμό δεκάδων γάτων που τέθηκαν υπό την προστασία του Δήμου, στην Ορόκλινη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα γατάκια βρέθηκαν νεκρά κοντά στο παραλιακό μέτωπο της Ορόκλινης, ενώ ζούσαν σε σπιτάκια που είχε τοποθετήσει ο Δήμο στην περιοχή για τα ζώα. Η Αστυνομία προχώρησε σε καταθέσεις προσώπων που μπορεί να γνωρίζουν κάτι, ενώ αναμένοντα τα αποτελέσματα της νεκροτομής.

H Ριάνα, εθελόντρια του Cops Cats, της μικρής

ομάδας εθελοντών στην Ορόκλινη για τις γάτες στην περιοχή, μιλώντας στο SigmaLive, ανέφερε πως ακόμα δεν έχει δείξει κάτι η νεκροτομή, ενώ η ίδια αναμένει την ολοκλήρωση του έργου από την Αστυνομία για να δοθούν απαντήσεις.

Προσοχή!Εικόνες που μπορεί να ενοχλήσουν 

We're getting countless messages and questions right now. We kindly ask for your patience ans understanding that we...

Δημοσιεύτηκε από CopsCats στις Κυριακή, 3 Ιανουαρίου 2021

Πάντως σε ανακοίνωσή του το Κίνημα Οικολόγων ανέφερε για το περιστατικό ,»για ακόμη μια φορά βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια βάναυση συμπεριφορά απέναντι σε ζώα. Το νέο φρικτό περιστατικό κακοποίησης ζώων αφορά 12 γάτες που βρέθηκαν δολοφονημένες στην Επαρχία Λάρνακας στην περιοχή της Ορόκλινης. Άλλο ένα περιστατικό κακοποίησης ζώων που επιβεβαιώνει την διαχρονική ανάγκη μας για δημιουργία και εφαρμογή της αστυνομίας ζώων. Μια προεκλογική δέσμευση του Προέδρου Αναστασιάδη που έμεινε στα αζήτητα.  Πότε επιτέλους θα σταματήσουμε να κακοποιούμε τα ζώα και να συμπεριφερθούμε σαν άνθρωποι; Μια κοινωνία που θέλει να λέγεται πολιτισμένη πρέπει να σέβεται κάθε μορφή ζωής και ιδιαίτερα τα ζώα . Ο τρόπος συμπεριφοράς μας προς τα ζώα, αποτελεί δείγμα του πολιτισμού μας. Μελέτες αποδεικνύουν ότι πολλοί εγκληματίες και δολοφόνοι στη νεανική τους ηλικία βασάνιζαν και σκότωναν ζώα. Είναι πραγματικά ανεπίτρεπτο να γίνονται ανεκτές αυτές οι συμπεριφορές βίας απέναντι στα ζώα. Το κράτος οφείλει να τα προστατέψει άμεσα. Απευθύνουμε έκκληση αν βρείτε νεκρούς γάτους σ' αυτή την περιοχή, ενημερώστε αμέσως την Αστυνομία στο 24804250».

We are heartbroken

Keywords
Τυχαία Θέματα
Καταθέσεις, Αστυνομία, ΟρόκλινηΦΩΤΟΣ,katatheseis, astynomia, oroklinifotos