Κατασχέθηκαν 3 τόνοι κρέας το 2016 στα κατεχόμενα

Πέραν των τριών τόνων κρέας κατασχέθηκαν από την “αστυνομία” των κατεχομένων κατά το 2016, σύμφωνα με την τουρκοκυπριακή εφημερίδα “Χαβαντίς”.

Η εφημερίδα προβάλλει το θέμα πρωτοσέλιδα, υπό τον τίτλο “3,500 παράνομου κρέατος σε ένα χρόνο” και γράφει ότι παρά τα μέτρα των “αρχών” και παρά τις κατά καιρούς ανακοινώσεις που έγιναν για τον κίνδυνο για την υγεία των καταναλωτών σε ό,τι αφορά κρέατα στα οποία δεν γίνονται οι εξετάσεις που καθορίζει ο “νόμος”, εντούτοις το φαινόμενο παίρνει διαστάσεις

αφού κατά το 2016 έγινε κατάσχεση πέραν των τριών τόνων κρέατος που μεταφέρεται από τις ελεύθερες περιοχές στα κατεχόμενα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, κατά τις επιχειρήσεις της “αστυνομίας” το Μάιο και κατά τους τελευταίους τρεις μήνες του 2016, το περισσότερο κρέας εντοπίστηκε στην περιοχή της Λουρουτζίνας αφού κατασχέθηκαν πέραν των δύο χιλιάδων κιλών κόκκινου κρέατος.

Αναφέρεται ακόμα ότι μέχρι στιγμής συνελήφθηκαν 19 άτομα για την υπόθεση ενώ γίνονται έρευνες και στα σημεία διέλευσης από τις ελεύθερες περιοχές στα κατεχόμενα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα