Καταγγελίες Κοινοτάρχη Απλικίου κατά διευθυντή του ΟΣΕΛ

Σε σοβαρές καταγγελίες εναντίον του Διευθυντή του ΟΣΕΛ Ιορδάνη Ιορδάνους, προχώρησε ο Κοινοτάρχης Απλικίου Αντρέας Συκοπετρίτης.

Συγκεκριμένα ο Αντρέας Συκοπετρίτης, ισχυρίστηκε οτι στην προσπάθεια του να πείσει τα δύο μέρη να τα βρουν με στόχο να μην θυματοποιηθούν περεταίρω οι 42 κοινότητες οι οποίες εδώ και τρεις ημέρες δεν εξυπηρετούνται από τα λεωφορεία τα οποία παραμένουν εγκλωβισμένα στο σταθμό Αρεδιού, ζητησε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του ΟΣΕΛ, Ιορδανή

Ιορδάνους.

Σκοπός της τηλεφωνικής επικοινωνίας ήταν ο καθορισμός συνάντησης.

Ο κοινοτάρχης Απλικίου ο οποίος ήδη προέβη σε καταγγελία στον αστυνομικό σταθμό Κλήρου, υποστηρίζει οτι ενώ βρισκόταν σε κατάσταση αναμονής της τηλεφωνικής κλήσης, άκουσε τον κ. Ιορδάνους να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Θα πάμε να τους πιάσουμε τα λεωφορεία και να τους τοππουζιάσουμε».

Σημειώνεται ότι δικαστικό διάταγμα κατά του μετόχου εταιρείας του ΟΣΕΛ Τάσου Μιχαηλίδη εξασφάλισε ο ΟΣΕΛ. Συγκεκριμένα, ο Τάσος Μιχαηλίδης καλείται να παραδώσει στον ΟΣΕΛ τον σταθμό των λεωφορείων στο Αρεδιού και να μην παρεμποδίσουν τη χρήση των 26 λεωφορείων του ΟΣΕΛ που είναι εγκλωβισμένα εκεί από την Δευτέρα το πρωί.

Keywords
Αναζητήσεις
κοινοτάρχη απλικιοου
Τυχαία Θέματα