Καταγγελία:Μαθητής έστειλε για μήνες καθηγήτρια στο Νοσοκομείο/VID

Καταγγελία για περιστατικό «εξαιρετικής βίας» έκανε στον αέρα της εκπομπής Μεσημέρι και Κάτι καθηγήτρια. Το περιστατικό, σύμφωνα με την κα Ίρις Ταλιαδώρου, η οποία προέβη σε επώνυμη, δημόσια καταγγελία, έγινε τον περασμένο Μάρτιο σε σχολείο της ευρύτερης περιοχής της Επαρχίας Λευκωσίας.

Μαθητής, λοιπόν, έστειλε καθηγήτρια για μήνες στο Νοσοκομείο με σοβαρό τραυματισμό, σύμφωνα με την κ. Ταλιαδώρου. Η συγκεκριμένη καθηγήτρια, σημείωσε η κ. Ταλιαδώρου, αναγκάστηκε να απουσιάσει για μήνες απ’ το σχολείο.

Ανώτερος λειτουργός του Υπουργείου Παιδείας ο οποίος επισκέφθηκε το σχολείο, ανέφερε

ότι «Είχε ζητηθεί από ανώτερο λειτουργό του ΥΠΠ, ο οποίος πρότεινε στον καθηγητικό σύλλογο να γίνει αποκοπή από τον μισθό των εκπαιδευτικών, για να φέρουν συνοδό για το παιδί».

Σε παραλληλισμό με τα προβλήματα της Ειδικής Εκπαίδευσης τα οποία είδαν το φως της δημοσιότητας νωρίτερα στην Επιτροπή Παιδείας της Βουλής, η κ. Ταλιαδώρου είπε ότι το ίδιο παιδί είχε παρόμοιο περιστατικό σε άλλο σχολείο και πιθανόν σήμερα να είναι σε τρίτο σχολείο χωρίς να έχει συνοδό, εξαιτίας και των προβλημάτων που υπάρχουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα