Καταλά για ΑΕΛ, κόσμο και πίεση

Διαβάστε και ακούστε το βίνερο τα όσα δήλωσε ο τεχνικός της ΑΕΚ Νταβίντ Καταλά ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στην ΑΕΛ.  

Αναλυτικά: 

«Είναι μια μεγάλη πρόκληση για εμάς. Η ΑΕΛ παίζει από τους καλύτερους αγώνες στο πρωτάθλημα. θέλουμε το καλύτερο δυνατό πρόσωπο. Περιμένουμε ένα καλό παιχνίδι και είναι ευκαιρία για εμάς. Θα είμαστε έτοιμοι για να ξεπεράσουμε

τις δυσκολίες από τον αγώνα» 

Τι ξεχώρισε από την ΑΕΛ: «Είναι από τις ομάδες που παίζουν κατοχή. Είναι από τις καλύτερες σ’ αυτό το κομμάτι. Μου αρέσει πολύ. Περιμένω ένα καλό παιχνίδι, γιατί προσπαθούμε και εμείς με τον ίδιο τρόπο να αγωνιστούμε. Ανταγωνιστικό». 

Τα αγωνιστικά νέα της ομάδας: «Είμαστε πιο δυνατοί από ποτέ. Οι παίκτες θα είναι εκεί. Και είμαι ήσυχος πάνω σ’ αυτό»

Για το ότι δεν σκόραρε η ομάδα στα τελευταία της δυο παιχνίδια: «Δεν με ανησυχεί γιατί κάνουμε ευκαιρίες. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Υπάρχουν μέρες που μπορεί να μην σκοράρεις και να κάνεις ευκαιρίες. Δεν το αντιμετωπίζω ως κρίσιμο. Είναι σημαντικό αλλά μόνο 3 βαθμοί παίζονται. Υπάρχει δρόμος ακόμη»

Για Τιάγκο και Εγγλέζου: «Δεν έχουν πάρει μέρος στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης. Υπάρχουν θέματα αλλά θα περιμένουμε μέχρι αύριο και μετά θα αποφασίσουμε». 

Τι πρέπει να κάνει η ΑΕΚ στο ντέρμπι για να πάρει τη νίκη: «Πρέπει να έχουμε τον έλεγχο ειδικά στην άμυνα. Να είμαστε συμπαγής. Όλη η ομάδα. Στο επιθετικό κομμάτι θα πρέπει να συνεχίσουμε όπως τα προηγούμενα παιχνίδια. Γενικότερα όσο έχουμε την μπάλα τόσο καλύτερο. Θα πρέπει να κάνουμε μια ολοκληρωμένη εμφάνιση». 

Αν έχει πίεση η ομάδα επειδή δεν κέρδισε τα δυο τελευταία παιχνίδια: «Για να είμαι ειλικρινής δεν καταλαβαίνω γιατί μιλάμε για πίεση. Αν κερδίσουμε θα έχουμε και πάλι πολλά πράγματα να κάνουμε. Το ίδιο και αν χάσουμε. Δεν υπάρχει λόγος να συζητάμε κάτι τέτοιο. Και δεν χρειάζεται να ασκούμε περισσότερη πίεση. Θέλουμε να κερδίσουμε και πάμε στο Τσίρειο για τη νίκη»

«Ξέρουμε το πρόγραμμα. Έχουμε δύσκολα παιχνίδια. Μετά το αυριανό θα δούμε τη Δόξα και μετά τη Δόξα την Ομόνοια. Όμως έχουμε αγώνα αύριο και η ομάδα είναι έτοιμη»

«Δεν μπορώ να αντιληφθώ την αρνητικότητα στο περιβάλλον. Το ότι δεν κερδίσαμε, αν υπάρχει πίεση γιατί δεν κερδίσαμε τα δυο παιχνίδια. Δεν σημαίνει κάτι για εμάς. Κάναμε πολλά πράγμματα μέχρι τώρα. Στόχος μας είναι η νίκη και αυτό θα προσπαθήσουμε. Πιστεύω στους παίκτες. Δεν αλλάζει κάτι»

«Θέλω να συνεχίσουν να στηρίζουν την ομάδα. Το είδαμε και με το ΑΠΟΕΛ. Ένα είναι κοντά στους παίκτες. Χρειάζονται την καλύτερη ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Στις καλές στις κακές στιγμές και είμαστε πιο δυνατοί με τον κόσμο μας»

Keywords
Τυχαία Θέματα