«Καταγράφηκε» από τα CCTV της περιοχής 15 ημέρες πριν ο 38χρονος Αζέρος

Το κουβάρι της πρωτοφανούς υπόθεσης επαγγελματιών εκτελεστών,  προσπαθεί να ξετυλίξει η αστυνομία.

  Ο 38χρονος Αζέρος, φερόμενος επίδοξος εκτελεστής, που συνελήφθη χθες στην  Έγκωμη, οδηγήθηκε το μεσημέρι, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και με την συνοδεία του αντιτρομοκρατικού ουλαμού ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας για τη διαδικασία διατάγματος προσωποκράτησης.    

       Δεδομένης της σοβαρότητας της υπόθεσης οι ανακριτές ζήτησαν, η διαδικασία να διεξαχθεί κεκλεισμένων

των θυρών.

Τελικά εξελίχθηκε σε θρίλερ και διήρκεσε περισσότερες από δύο ώρες.

   Άρχισε στις 12:30 το μεσημέρι και διακόπηκε καθώς ο 38χρονος, αιτήθηκε αυτοβούλως εκπροσώπηση από δικηγόρο, αίτημα που άλλαξε λίγο αργότερα. Η διαδικασία άρχισε ξανά και το δικαστήριο εξέδωσε διάταγμα 8ήμερης κράτησης.

  Σύμφωνα με πληροφορίες του Σίγμα, το συγκεκριμένο πρόσωπο, φέρεται να θεάθηκε πριν από 15 μέρες στην ίδια περιοχή που συνελήφθη κάτι που σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες φέρεται να έχει καταγραφεί από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.

    Στο μικροσκόπιο των ανακριτών τίθενται πλέον τυχόν συνεργοί του 38χρονου, ενώ τα ευρήματα των ανακριτών,  τέθηκαν επί τάπητος σε ευρεία σύσκεψη στο ΤΑΕ του Αρχηγείου.

Ο 38χρονος Αζέρος, κάτοχος ρωσικού διαβατηρίου,  που παρακολουθείτο από τις αρχές πέρασε χθες από το οδόφραγμα Λήδρας και κατευθύνθηκε σε συγκεκριμένο χωράφι στην Έγκωμη,  όπου τον ανέμενε ενοικιαζόμενο όχημα.

   Μέλη της αστυνομικής δύναμης ανέκοψαν τον ύποπτο άνδρα και εντόπισαν στην κατοχή του  πιστόλι και σιγαστήρα, τα οποία θα υποβληθούν σε εξετάσεις, όπως επίσης και το ενοικιαζόμενο όχημα αλλά και άλλα τεκμήρια που βρέθηκαν στην σκηνή.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, στόχος του υπόπτου φέρεται να ήταν ξένος επιχειρηματίας, που δραστηριοποιείτο στην περιοχή και το πιστόλι με σιγαστήρα, που βρέθηκε στην κατοχή του εικάζεται ότι το προμηθεύτηκε από τα κατεχόμενα.

Διαβάστε επίσης: Πληροφορίες για σχέδιο δολοφονίας επιχειρηματία οδήγησαν στη σύλληψη Αζέρου

Keywords
Τυχαία Θέματα
Καταγράφηκε, CCTV, 38χρονος Αζέρος,katagrafike, CCTV, 38chronos azeros