Καταχώρησε έφεση η δικηγόρος του 82χρονου-«Είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση»

Καταχωρήθηκε έφεση στην ποινή που επιβλήθηκε στον 82χρονου που πυροβόλησε τον 67χρονο που επιχειρούσε να κλέψει τα καλώδια ηλεκτροδότησης του σπιτιού του στην Άλασσα

Μιλώντας στο ΣΙΓΜΑ η δικηγόρος του 82χρονου Χρύσανθου, Μαρία Νεοφύτου, «ο 82χρονος νοσηλεύεται ακόμα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού στον 4ο όροφο, η κατάσταση του είναι καλύτερη. Έχει όλους τους αρμόδιους φορείς να είναι επί της υγείας του, ναι είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση».

Όσο αφορά την έφεση που καταχώρησε χθες για την ποινή που

επιβλήθηκε στον 82χρονο, ανέφερε ότι «καταχωρήθηκε ειδοποίηση έφεσης μαζί με τους λόγους. Οι λόγοι έφεσης σχετίζονται με την ποινή, αυτή η ποινή που επιβλήθηκε δεν ήταν η αρμόζουσα ποινή υπό της περιστάσεις, τα ιδιαίτερα περιστατικά και γεγονότα της υπόθεσης και τις προσωπικές συνθήκες του 82χρονου κύριου Χρύσανθου».

«Η έφεση είναι κατά της ποινής καθώς υπήρξε παραδοχή για αυτό και είναι κατά της ποινής και όχι της καταδίκης. Θεωρούμε ότι η ποινή δεν ήταν η αρμόζουσα ποινή που έπρεπε να επιβληθεί και το υποστηρίζουμε σε όλα αυτά που έχουμε αναφέρει. Η ηλικία, το λευκό ποινικό μητρώο, η άμεση παραδοχή, η άμεση συνεργασία, τα προβλήματα υγείας και το πως εξελιχθεί το όλο περιστατικό.  Είναι παράγοντες που κατά την δική μας θέση θα έπρεπε να οδηγήσουν σε κάποια διαφορετική ποινή», συμπλήρωσε η δικηγόρος του 82χρονου.

Τέλος, δήλωσε πως «με την καταχώρηση της ειδοποίησης έφεσης και τους λόγους χθες Πέμπτη 14/3, καταχωρήσαμε και έφεση για άμεση εκδίκαση. Η Νομική Υπηρεσία ενημερώθηκε προς τούτο και αμέσως ενημέρωσε το πρωτοκολλητηριο του εφετείου ως προς το ότι συναίνει στην αίτηση για σύντομη εκδίκαση. Υπήρξε άμεση από την Νομική Υπηρεσία και αποδοχή για σύμφωνη γνώμη».

Δείτε το απόσπασμα:

Διαβάστε επίσης: 

ΠτΔ για αποφυλάκιση 82χρονού: Έχουμε μια διαφωνία με τον ΓE, είμαστε σε επαφή

Οργή συγγενών του παππού Χρύσανθου: «Έχει καταδικαστεί σε θάνατο» (pic)

Keywords
Τυχαία Θέματα