Κάστανος: "Να παίξουμε μπροστά από γεμάτες κερκίδες"

Μετά από ένα έντονο καλοκαίρι με προπονήσεις και φιλικούς αγώνες με την πρώτη ομάδα της Γιουβέντους, ο Γρηγόρης Κάστανος βρίσκεται στην Κύπρο αφού είναι στις επιλογές του προπονητή της Εθνικής Ανδρών Χριστάκη Χριστοφόρου για τον αγώνα με το Βέλγιο.

Ο νεαρός διεθνής ποδοσφαιριστής, που έκανε ντεμπούτο με την Εθνικό κόντρα στο Βέλγιο το Μάρτιο του 2015, δηλώνει αισιόδοξος για την έκβαση του αγώνα της 6ης Σεπτεμβρίου και

παράλληλα, στέλνει το μήνυμα πως οι ποδοσφαιριστές θέλουν να αγωνιστούν μπροστά από γεμάτες κερκίδες.

«Μας περιμένει ένας δύσκολος αγώνας απέναντι στο Βέλγιο, μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Διαθέτει ποδοσφαιριστές που όλοι αγωνίζονται σε μεγάλες Ευρωπαϊκές ομάδες και θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα.

Θέλουμε να αγωνιστούμε μπροστά από γεμάτες κερκίδες, με τον κόσμο να μας στηρίζει και να μας δίνει επιπλέον κίνητρο για να μπορέσουμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα που θα μας βοηθήσει στη συνέχεια της διοργάνωσης», δηλώνει για την Εθνική μας ο Κάστανος.

Όσο για την παρουσία του στη Γιουβέντους, είναι απόλυτα ικανοποιημένος, γνωρίζοντας όμως πόση δουλειά χρειάζεται για να καθιερωθεί.

«Συμμετείχα στην προετοιμασία, παρέμεινα και μετά το τέλος της προετοιμασίας με την πρώτη ομάδα. Μέρα με τη μέρα νιώθω πιο δυνατός και νιώθω ότι μπορώ να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις και παράλληλα, να βοηθήσω και την Εθνική μας ομάδα», είναι το σχόλιο του 18χρόνου μεσοεπιθετικού.

Keywords
Τυχαία Θέματα