Κασάνο: "Δεν σταματάω το ποδόσφαιρο"

Ο Αντόνιο Κασάνο παραχώρησε συνέντευξη στην ιταλική εφημερίδα "La Stampa" και αποκάλυψε πως τελικά δεν αποχωρεί απ' τη δράση, αλλάζοντας για τέταρτη φορά γνώμη μέσα σε διάστημα δύο εβδομάδων.



Νέο επεισόδιο στο σίριαλ της απόσυρσης ή μη του Αντόνιο Κασάνο απ' τη δράση. Ο Ιταλός επιθετικός είχε ανακοινώσει αρχικά την απόφασή

του να κρεμάσει τα παπούτσια του μόλις οχτώ ημέρες αφότου υπέγραψε συμβόλαιο με την Ελλάς Βερόνα. Λίγες ώρες αργότερα, βέβαια, άλλαξε γνώμη και υποστήριξε, μέσω συνέντευξης Τύπου, πως δεν εγκαταλείπει και συνεχίζει κανονικά την καριέρα του.

Η συγκεκριμένη απόφαση... άντεξε μόλις μία εβδομάδα, αφού ο Κασάνο γνωστοποίησε εκ νέου πως βάζει τέλος στην καριέρα του. Όμως, όπως φαίνεται, ο 34χρονος στράικερ παραμένει αναποφάσιστος, αφού σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιταλική εφημερίδα "La Stampa", αποκάλυψε πως τελικά δεν αποχωρεί απ' τη δράση.

"Στη ζωή, συμβαίνει να έχεις δεύτερες σκέψεις. Όμως, αν το κάνω, εγώ είμαι τρελός! Στη Βερόνα, η 'σπίθα' δεν υπήρχε, με αποτέλεσμα να πω στους διοικούντες την ομάδα πως είναι καλύτερα να σταματήσω, απ' το να πιέζω καταστάσεις. Η απόφασή μου στηριζόταν στη νοσταλγία που ένιωθα για το σπίτι μου. Παρ' όλα αυτά, η σύζυγός μου ήταν διατεθειμένη να με ακολουθήσει παντού.

Η Εντέλα είναι μία σπουδαία πρόκληση για εμένα, καθώς θα ήθελα να τη βοηθήσω να ολοκληρώσει το θαύμα και να φτάσει στη Serie A. Πάντως, δεν αποσύρομαι. Όποιος θέλει να με βρει, θα πρέπει να μου τηλεφωνήσει, δεν έχω κάποιον ατζέντη. Θα περιμένω μέχρι τον Σεπτέμβριο. Αν δεν έχει υπάρξει κάτι μέχρι τότε, θα σταματήσω το ποδόσφαιρο".

Keywords
Τυχαία Θέματα